2777
2789
عنوان

برای سوختگی بچه،قسمتی که پوشک میشه چی بزنم زود خوب بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پودر بچه ی فیروز

این پودر هر روز بعد تعویض پوشک میزنم ولی این سری دوتاشون بدجور سوختن 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
این پودر هر روز بعد تعویض پوشک میزنم ولی این سری دوتاشون بدجور سوختن 

پس همون پماد زینک اکسایدی که یکی از کاربرا گفتنو بزن

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها
کالاندولا بزن. عزیزم خب زود زود عوضشون کن نذار به اینجا برسه. الانم پماد بزن یک ساعت پوشک نکن بذار ق ...

تندتند عوض میکنم انگار  ادرارشون سوزنده شده شاید بخاطر دندون درآوردن یکیشونم اسهاله

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
فقط و فقط کرم زینک اکسید ینی آب رو آتیش

فرق نمیکنه چه برندی باشه؟

من شب زیرش سفره انداختم بدون مای بیبی فقط وازلین بچه زدم تا صب خیلی بهتر شد

مرسی گلم ،چه خوب گفتی که وازلین بچه باید باشه من فک میکردم وازلین معمولی رو هم میشه زد چون تو تاپیکا دیدم میگفتن وازلین عالیه

نه عزیزم چون کوچولوعن زینک اکسید یک درصد بگیر  عصر بزنی تا شب میبینی خوب شده

مرسی گلم