2777
2789

چقدر ناراحتم کاش منم راه دیگه ای داشتم کاش اینجوری نبود شرایطم حداقل کاش منم مثل دخترای دیگه ازدواجی بودم و انقدر بی بخار و بدبین نبودم

مادر ندارم با مادربزرگ پدری زندگی میکنم پدرم معتاد بیکار خواهر دوقلوم معلول پدرم با این که خونه داره ازدواج کرده برای این که کار نکنه میاد خونه ما میمونه.

مادربزرگم سرطانیه 

خودم معلم رسمیم خداروشکر درامدم خوبه شاگرد دارم شغل انلاین هم دارم(لوازم تحریر)  

انقدر دوست دارم خودم خونه داشته باشم ماشین داشته باشم تنهایی زندگی مستقل ولی میدونم که همه مسعولیت خواهر معلولم میوفته گردن من پدرم میاد میمونه دیگه نمیره عموهام اذیتم میکنن(عموهامم اعتیاد دارن یکیشون قصد تعرض و اینا داشت راحبش نمیخوام حرف بزنم) 

هرچقدر فکر میکنم میبینم نمیتونم اگه ازدواج مکنم بعد مامانجونم همه چیز خیلی بد میشه برام 

نه که نخوام خواهرمو نگه دارم چون معلولیت داره بزرگ ترش بابد بالاسرش باشه تا حدی باید پدرم مسعولیتشو قبول کنه من نیاز هاشو برطرف کنم ولی اگر تنها زندگی کنم خود بابام هم میاد و زور میگه بهم 

انقدر گریه میکنم شبا بابتش چرا اخه 

دوست ندارم ازدواج کنم از اینده هم میترسم خیلی زیاد 

همه بهم میگن ازدواج کن نمیتونی تنها از پس این همه مسعولیت و ادم بربیای هیچ کس پشتت نمیشه مجبور میشی چندین وعده حتی بیشتر کار کنی تا شکمشونو سیر کنی 

یه راه بگین حداقل رغبت داشته باشم به ازدواج

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بااین شرایط واقعاازدواج گزینه بهتریه عزیزم واقعاسختت میشه بخوای مسئولیت خواهرتوبگردن بگیری وباباتم بیاد چتربشه سرت اونوقت بایدخرج دوتاشونوبدی وکارای دوتاشونوبکنی اگه موردخوبی اومدحتماازدواج کن 

شاید طرف قبول کنه این شرایطو !!

بخاطر این که خواستگار خوب دارم انقدر تو‌ منگنه گیر کردم دیگه من دوست ندارم ازدواج کنم خیلی برنامه ها دارم واسه زندگیم ولی نمیشه اگه ازدواج نکنم هم بدبخت میشم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
بخاطر این که خواستگار خوب دارم انقدر تو‌ منگنه گیر کردم دیگه من دوست ندارم ازدواج کنم خیلی برنامه ها ...

با چن نفر مشورت کن باور کن ذهنت باز میشه من یه چیزی اومد تو ذهنم مثلا میشه بعد ازدواج تو یه ساختمان زندگی کرد که هم نزدیک باشی هم برسی بهشون البته اگر طرف قبول کنه ! من دوستم ام اس داشت و زندگی خانوادش داغون بود اما یه نفر پیدا شد و عاشقش شد  و قبول کرد فک کنم حتی رو بچه اوردن تاثیر داره اما طرف قبول کرده دیگه باز خداروشکر معلمی معلما خیلی طرفدار دارن انشالله مشکلت حل میشه