2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه کسی بتونه دو تا از مقالات این خانوم رو برای من بگه فقط ابسترک اون مقاله رو توضیح بده اونوقت نیشه ...

اکه میخواستیم هوشمون برابری کنه با این خانم که  ما هم ی پا مریم بودیم نه عزیز اون دانشمنده دانشمندددد ماها منظورمون ویکی پدیا یا شجره نامه ایشون بوده نه علم وسوادشون

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اگه منظورقدرشناسیه مردم تقصیری ندارن که نخبه ها مجبور به ترک وطن میشن قصورازمردم نیست

نه قصور از ما نیست متاسفانه چه بسیار مریم ها داریم که در خارج از این مملکت دارن گمنام تلاش می کنن رفتن از وطن از علایقشون و از دوستاشون از دلبستگیاشون دور شدن  حیف . کاش شرایطی بود که می یومدن.

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره

هر ایرانی وطن پرست، باید بزرگان و مفاخر کشورش رو بشناسه؛ این یعنی دوست داشتن وطن و مهم بودن آینده و سرنوشتش؛ در مورد امید کوکبی که گفتم، با تهمت بهم گفتن که جاسوس بوده و نرگس محمدی هم جاسوس بوده و باید به اشد مجازات محکوم بشه...

نخبه و دانشمند و فرهیخته و وکیل و... همه جاسوسند و معاند؛

برای دیدن دانشگاهیان و فرهیختگان، سری به اوین و رجائی شهر و... بزنید؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
اگه کسی بتونه دو تا از مقالات این خانوم رو برای من بگه فقط ابسترک اون مقاله رو توضیح بده اونوقت نیشه ...

حرفی که ما می زنیم هیچ ارتباطی با این چیزی که شما میگی نداره

مگه ما دانشجوی شما هستیم که موضوع تحقیق بدی و بعد از ما نتیجه بپرسی

معلومه هیچکدوم از کسایی که تو کل این سایت که سهله تو کل ایران هستن اندازه مریم سواد ریاضی ندارن دانشمند نیستن که اگر داشتن یه جایزه فیدلز هم اونا می گرفتن

معنی قدرشناسی هم این نیست که علمی که طرف داره رو هم شما داشته باشی و  دلیلی بشه برای اینکه الطفات کنید و حداقل اسمشونو یادبگیرید

کلا از فوت این بانوی بی نظیر انقدر به هم ریختم که اصلا حوصله بحث اضافی ندارم

دوست دارید علاقه دارید برید بشناسیدش دوست ندارید نشناسیدش میل خودتونه

هر ایرانی وطن پرست، باید بزرگان و مفاخر کشورش رو بشناسه؛ این یعنی دوست داشتن وطن و مهم بودن آینده و ...

خدا منو تو رو بیامرزه کاربرای خوبی بودیم برای سایت 

دیگه نه ننه بزرگ دارن نه قهوه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بحث چرا میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه یه کسی بشناسیم یا نه بستگی به حس کنجکاوی درونمون داره قبلا هم گفتم ممکنه برای خواهر من دیدن مدل لباس مراسم گلدن گلوب دغدغه باشه برای من نباشه شناخت این افراد برمیگرده به روحیه!!! ربطی به رشته من تجربی بوده یا رشته دیگری ریاضی بوده نداره الان خیلیا میرن پیچ کودکای ایرانی میلیونی لایک خور میبینن مگه همشون بچه دارن ؟؟؟؟؟ حتما که نباید من ریاضی خونده باشم همه اینا به روحیه افراد بستگی داره یکی دنبالش میره یکی نمیره

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند
خدا منو تو رو بیامرزه کاربرای خوبی بودیم برای سایت  دیگه نه ننه بزرگ دارن نه قهوه

قهوه میریزم برایت نیستی آنسوی میز، 

هی شکر میریزم و "تلخ" است جای خالیت...

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)