2777
2789
دوستی که میگی چرا یسری نمیشناسن ایشون رو  عزیزم خودت تو همین نی نی سایت اعلام میکردی و ایشون ر ...

میومدی تو تاپیکش؟  

من ندیدم تاپیکای اینجوری صفحاتش زیاد بشه فقط نهایت با جنجال من درست میگم تو غلط میگی زیاد شده 

ولی بار علمی نداره 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
میومدی تو تاپیکش؟   من ندیدم تاپیکای اینجوری صفحاتش زیاد بشه فقط نهایت با جنجال من درست میگم ت ...

آره میومدم 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیزم اگه قرار بود به حرف زدن بلایی سرکسی بیاد الان خیلیها اینجا نبودن جالبه ملت ما تو نت و اتو ...

اینجا جای جنجال برای حکومت مطبوعت نیست میتونی تاپیک مجزا بزنی

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

از وقتى اولين مدالشون رو گرفتند پيگير خبرهاى موفقتيشون بودم و هميشه حسرت مى خوردم چرا من نمى تونم يك كوچولو مثلشون باشم. الان اشكهام بند نمياد، خيلى حيف بود، خيلى!

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.

من خانم میرزاخانی رو با تاپیکهای مونی شناختم.

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
آره میومدم 

چه خوب دوست عزیز 

انشالله هممون بتونیم اگه شخص موفقی میشناسیم معرفی کنیم باعث نشیم ناشناخته بمونه

اینجا جای جنجال برای حکومت مطبوعت نیست میتونی تاپیک مجزا بزنی

حکومت مطبوع یا غیر مطبوع رو مدنظرم نبود نیازی هم به تاپیک نیست درجواب دوستانی که مدعی هستن اگر بگیم فلان و بهمان میشیم عرض کردم

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
چه خوب دوست عزیز  انشالله هممون بتونیم اگه شخص موفقی میشناسیم معرفی کنیم باعث نشیم ناشناخته بم ...

آره 

چرا که نه 

تو تاپیک من بیا 

تو امضامه 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
من خانم میرزاخانی رو با تاپیکهای مونی شناختم.

عجب امضای با مسمایی داری 

اورین  اورین النا 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....