2777
2789
خوب شما وقتی اسم کسی رو تا حالا نشنیدی که بگن و بهش بها بدن رو دربارش تحقیق میکنی؟؟؟؟

مطمینان اگه به دنبال اخبار دنیا باشیم و یا از کانال های مفید استفاده کنیم و از اینترنت برای اتلاف وقت استفاده نکنیم مطمینا خیلی ها را خواهیم شناخت یا اطلاعات کسب میکنید ( از خیلی از موارد نه فقط افراد)

در ضمن این خانوم دانشمند گم نام که نبوده 

تو اینیستا روزی یه پست درباره اش حدااقل هست 

واقعا کم کسی نبوده که اگه رسانه داخلی درباره اش صحبت نکرده کسی نشناستش 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
روزی که من درباره محکومیت 16 ساله نرگس محمدی و دوری از بچه هاش گفتم، با تمسخر و تهمت بهم گفتن: نرگس ...

قهوه جون نرگسها زیادن باهات همدردم

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره! خیلیا نمیشناسن منم الان اولین بار هست که شنیدم اسمشو.... تلخ تر از همه چیز اینه که به ...

دقیقااااااا

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
ای کاش اونایی که الان دارن ابراز تاسف میکنن برای اینکه کسی   خوب ایشونو به مردم معرفی نکرو و حق ...

حق داری حرفت درسته کوتاهی از طرف خودمون مردم هم هست 

همیشه میگن حکومتها رو خود مردمشون تعیین میکنن 

این اشتباه در درجه اول از خودمون مردمه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
قهوه جون نرگسها زیادن باهات همدردم

بله اگر بخوام اسم ببرم صفحه ها پر میشه و قطع دسترسی میشم؛

چون چندین مرتبه تذکر گرفتم که نباید در مورد زنان و زندانیان آزاده و فرهیخته و دربند صحبت کنم...

درخت جور و ستم، هیچ برگ و بار نداشت، 

اگر که دست مجازات میزدش تبری؛ 

سپهر پیر نمیدوخت جامه بیداد، 

اگر ز صبر و سکوتش نبود آستری؛ 

پروین اعتصامی

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
مطمینان اگه به دنبال اخبار دنیا باشیم و یا از کانال های مفید استفاده کنیم و از اینترنت برای اتلاف وق ...

اتفاق زمانی که اون جایزه رو گرفت اخبار داخلی هم گفت. من از اونجا شناختمش

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره
از همون جایی که سایرین میشناسن  والله الان عصر ارتباطات و اینترنته  نمیشه این و توجیح کر ...

حالا بیایم توضیح بدیم که چرا نمیشناسیم؟؟؟؟

ای بابا 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

من دوستم با افتخار میگه من سیاسی نیستم و بی بی سی و اخبار و این جیزا نمیبینم...راستش خیلیا رو دبدم اینطورین و افتخار میکنند خودشون و آدمای بیحاشیه ای میدونن که سرشون به زندگیشون گرمه...ولی راستش واقعا زشته یه چیزایی و ندونی..مثل بیسوادیه.....آدم افسوس میخوره

روزی که من درباره محکومیت 16 ساله نرگس محمدی و دوری از بچه هاش گفتم، با تمسخر و تهمت بهم گفتن: نرگس ...

شوخی میکنی 

خخخخخخخ بگو بهشون حالا ازدواج کرده ایشالا یه چند ماه بعدم نز نی دار میشن 

تو بخواب پیشششش پیشششش

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته