2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مريم ميرزاخاني رياضى دان ٤٠ ساله فارغ التحصيل رياضى شريف و برنده المپياد طلا رياضيات

پروفسور دانشگاه استنفورد

و از همه مهمتر برنده جايزه فيلد كه معروفه به نوبل رياضيات

امروز فوت كرد

روحش شاد ، شنيدم تنم ارزيد، 

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

وااااااااااااقعا متاثر و متاسف شدم...😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آشکار است ستمکاری دهر،

زخم بس هست، ولی مرهم نیست؛

یک ره ار داد، دو صد راه گرفت،

چه توان کرد، فلک حاتم نیست؛

پروین اعتصامی

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
مريم ميرزاخاني رياضى دان ٤٠ ساله فارغ التحصيل رياضى شريف و برنده المپياد طلا رياضيات پروفسور دانشگا ...

و اولين زني كه اين جايزه رو گرفته

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
ظاهرا از ٢٠١٣ مبتلا شد به سرطان سينه كه درمان شد ٢٠١٤ جايزه فيلد رو گرفت تا امروز كه چراغ زندگيش خ ...

اخي خدا بيامزره. خيلي ناراحت شدم.

آنقدر ساز ميزنيم كه زمانه برقصد به ساز ما/ روزي رسد كه زمين خلاف بگردد ز ناز ما
2810