2777
2789
عنوان

حالم از دخترعمم بهم میخوره

166 بازدید | 11 پست

دختر عمم یکسال ازم کوچیک تره

خانواده عمم مذهبی شدیدن چادر و قران بدست و کلا مذهبی افراطی و ازینایی که میپرن به ادم

من بنا به اعتقادات خودم نماز نمیخونم ولی دینم خیلی قویه و ادم معتقدی هستم و پوششم عرف جامعس 

تو اعتقادات کسی هم دخالت نکردم

عمم هر موقع مارو میبینه یا تلفنی با مامانم صحبت میکنه هعی میگه بگو دخترت نماز بخونن بگو فلان کنن مامان منم میگه من بهش مبگم دیگه خودش میدونه درست جواب نمیده

ازون ور ی پسرعمو دارم از خودم بچه تره از بچگی باهم بزرگ شدیم چند وقت پیش رفتیم مهمونی همه بودیم ما و بچه های فامیل تو اتاق داشتیم میوه میخوردیم این دخترعمم ههی صداش میزدم بیا بیا بخاطر این پسرعموم نمیومد محلم نمیداد ک بگه اره من جایی پسرنامحرم باشه نمیام حالا پسرعموم اول دبیرستانه

ب منم محل نمیداد جوابمم نمیداد ک من مثلا مث تو نیستم

بعد من رشتم ادبیاته اون تجربی همش بهم میگه تنبلا میزن انسانی چ درسا چرتی مثل روانشناسی دارین یا ب خنده بهش گفتم چ حسی داری من امسال راحت میشم تو یسال باید بخونی هنوز بکشی گقت اصلا از کجا معلوم تو قبول بشی و فلان

همشم عمم میگه ایتقدرر خواستگار داره پاشنه خونمونو از جا کندن پزشو میده

بچها حق با کیه خیلی حالمو بد میکنن چکار کنم

قشنگیش به سختی کشیدنشه🤍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم نماز خوندن به نفع خودته زمانی که ان شاء الله درکش کنی

موفقیت هم در همه ی رشته ها قابل دستیابیه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ی جاهائی اون مقصره وخیلی بده این عملشون....

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

ی جاهائی اون مقصره وخیلی بده این عملشون....

خبلی خودشو بالا میگیره و من کلا ادم خاکی هستم

من خیلی موقعیتم ازش بهتره چه خانواده چه شهری و مدرسه ای ک هستم

چ قبافه و قد و هیکل حس میکنم حسودی میکنه

بگو عقب افتاده تو ی خط فلسفه بخونی فشارت میفته  اهمیت نده اصن واسه اینا حرص نخور

ههی پز میده ک دانشگاه شیراز پزشکی رو شاخمه در حالی ک مادرش نمیزاره بره وانشگاه فقط ب فکر عروس کردنشه

من از نظر قیافه و همه چیز ازش سرم همم میدونن حس میگنم حسودی میکنه

گلم نماز خوندن به نفع خودته زمانی که ان شاء الله درکش کنی موفقیت هم در همه ی رشته ها قابل دستیابیه

بله درسته خودمم میدونم

ولی بخدا این کار درست نیست یجوری شده فضولی

نه یبار نه دوبار صد بار تکرار میکنه