2777
2789

کسی بوده که نمره های پایه های قبلش خیلی خوب نبوده باشه تونسته باشه تو جهش تحصیلی شرکت کنه...؟ چون من نمره های سالای قبلم بعضیا خوب نبوده برا همین میپرسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترک تحصیل کرده بودم): چهارده سالمه و شیشومو نصفه ول کردم چون بابام نزاشت ادامه بدم الان میخوام جهشی ...

موفق باشی و افتخار میکنم به این پشتکارت😍

من اطلاعی ندارم که شما متاهلید یا مجرد

وضعیت خونتون چجوری هست

اما اگر تایمتون ۲۴ ساعت ازاده جهشی بخون و سعی کن با دقت بخونی چون متوسطه اول پایه هست و اگر خوب طی نکنی و درکش نکنی تو متوسطه دوم مشکل پیدا کنی

موفق باشی و افتخار میکنم به این پشتکارت😍 من اطلاعی ندارم که شما متاهلید یا مجرد وضعیت خونتون چجور ...

حتما با یه مشاور تحصیلی هم درمیون بزار که کاربلد باشه حتماً کمکت میکنه

موفق باشی و افتخار میکنم به این پشتکارت😍 من اطلاعی ندارم که شما متاهلید یا مجرد وضعیت خونتون چجور ...

وضعیت خونمون شدیدا خرابه. نه مجردم الانم با خرج خودم میخوام جهشی بزنم. آره تایم بیستو چهار ساعت ازاده ولی نمیدونم برای سنجش ثبت نامم میکنن یا نه چون هر سایتی که نگاه کردم گفته باید نمره ها پایه قبلتون همه خیلی خوب باشه

وضعیت خونمون شدیدا خرابه. نه مجردم الانم با خرج خودم میخوام جهشی بزنم. آره تایم بیستو چهار ساعت ازاد ...

برو‌ کتابخونه شبانه روزی یا پانسیون

چون شرایط هرسال تغییر میکنه باید با یه مشاور در میون بزاری

برو‌ کتابخونه شبانه روزی یا پانسیون چون شرایط هرسال تغییر میکنه باید با یه مشاور در میون بزاری

پانسیون کجا هست حالا؟کتابخونه واسه دانش اموزاعو دانشجو هاس من هنوز نرفتم واسه ثبت نام که جزو دانش اموزا به حساب بیام):

پانسیون کجا هست حالا؟کتابخونه واسه دانش اموزاعو دانشجو هاس من هنوز نرفتم واسه ثبت نام که جزو دانش ام ...

یک مبلغی میدی دیگه جا خواب میدن بهت و .... تقریباً مثل خوابگاه هست

کتابخونه ام ربطی به دانش اموز بودن نداره من میرم کتابخونه خانومایی میان که سناشون بسیار بالا هست فقط باید یک‌ فرم مشخصات پر کنید و چندقطعه عکس و کپی شناسنامه و هزینه ۲۵ هزار تومان اسمتون مینویسن برای استفاده از سالن مطالعه و کاری به تحصیلات شما ندارن فقط این هزینه ثبت نام متغیره 

یک مبلغی میدی دیگه جا خواب میدن بهت و .... تقریباً مثل خوابگاه هست کتابخونه ام ربطی به دانش اموز بو ...

عه چقدر خوب... نمیدونستم.‌ولی حیف بابام اجازه نمیده تو خوابگاهش بخوابم فقط یه تایمی رو میتونم برم...هرچی میکشم از دست همین بابامه|: