2777
2789

سلام

ایشون همون معلمی هستند که امروز تا ظهر با عشق و شور دنبال بچه هاتون می دویید و تلاش می کرد بهترین روز رو براشون بسازه ، خبر نداشت یه امروز رو اذیتش نمی کنید و شیرینی جشن بچه ها حداقل به خاطر خود دختراتون به کامش تلخ نمی کنید!  با بی‌رحمی و بی انصافی خودتون رو مدیونش کردید !

یه آدم مریض از روز اول دم این در ایستاد و گفت این معلم بچه هامونو دوست نداره و بقیه هم بی انصافاًنه و بدون فکر تکرار کردید !

در طول این ۸ ماه شما اذیت کردید ، روحیه اشو تضعیف کردید ناجوانمردانه انگیزه اشو رو تحلیل بردید رفت تو کلاس معصومیت بچه ها رو دید دوباره شارژ شد و جون گرفت و برای بچه هاتون کم نذاشت ! متاسفم که تا هر وقت که بچه هاتون کتاب بخونند و فیلم کلاس اول رو ببینند شما باید یادتون بیفته که چطور با بی رحمی ، دل یک معلم را شکستید و از روز زیبای جشن الفبا کابوس ساختید !

از این همه بدگویی و غیبت و دروغ چه حاصل شد ؟ !

قطعا هیچی !

ولی کاش درس بگیرید و دست بردارید از این رویه ی غلط !  آبروی مردم و البته یک معلم شریف که بچه های بی سواد تحویل دادید و باسواد تحویل گرفتید زحمت بچه هاتونو کشید زبانشون رو یاد گرفت تا بتونه بهشون بیاموزه بی ارزش نیست که از سر بیکاری ، به باد فنا بگیرید !

دل شکستن هنر نیست و من به شخصه از این موضوع نمی گذرم همون طور که امروز صبح تو مدرسه ، دقیقا وقتی حالمون خوش بود از خوشی بچه ها تو جشن زیبای الفبامون ، تا آخر ماجرا رو حتی شده با حضور پلیس پیگیری کردیم تا معلوم بشه دروغ از کجا و به چه نیتی گفته شده بی حرمتی به محیط مقدس مدرسه و شان والای " معلم " را هم ندیده نمی گیرم .

بلخره یه جایی باید یاد بگیریم اینجوری نیست که بگیم و بریم شاید مجبور بشیم وایسیم جواب بدیم که وااای به ما اگر این جواب دادن پیش بنده ی خدا که حتی خود خدا باشه که " الله از حق الناس نمی گذره !

حالا بدو دنبالش تا حلالت کنه !

دیدی دیگه نمیشه دروغ بگی و بری !

متوجه شدی چقدر بد شد وقتی همه فهمیدند این آتیش از کجا روشن شده !

کمی به وجدانتان مجال جولان بدید شاید زندگی قشنگتر شد !

خیلی متاسفم که بگم در ۱۸ سال کارم کلاسی به سختی کلاس شما نداشتم

تا وقتی یکی از مادرها نبود در مورد خودش و بچه اش حرف می زدید وقتی معلم نبود در مورد معلم ! !

دستتون درد نکنه که امروز با گل و شیرینی اومدید برای تشکر !

این مدلیشو ندیده بودم که از اول سال به تکرار از  این کلاس دیدم 😳😳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفاش بد نبود تلنگر بود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شما هم بگو منم از حراست اموزش پروش و مراتب بالاتر پیگیری خواهم کرد که بچه من چه مشکلی داشته؟اعاده حیثیت میکنم شما شان و روحیه من و فرزندم رو زیر سوال بردید سکوت نمیکنم و از حراست و بازرسی منطقه و استانی پیگیری تمام میکنم

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
شما هم بگو منم از حراست اموزش پروش و مراتب بالاتر پیگیری خواهم کرد که بچه من چه مشکلی داشته؟اعاده حی ...

شاید نگفته واقعا

اون مادری ک خبر داده ترس چیزی رو نداشته و الا معمولا با نمیگن با بگن سریع میگن ما رو دخالت ندید

ب نظرم این وسط شیطنت کردن مادرا حاضر تو جلسه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2810