2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینقدر از بچم بدش میاد

392 بازدید | 26 پست

سلام خانوما خواهش میکنم منو راهنمایی کنید واقعا موندم چکار کنم 

قضیه از این قراره که من یه بچه ۱۰ ساله دارم و الان دوباره باردارم ۳۲ هفته هستم و قصد داریم برا پسرم اسم انتخاب کنیم  از مامانم نظر خواستیم اونم یه اسم بد گفت نه این که از نظر زشتی اسم نه  یه اسم بد معنی که به‌ معنی خراب بودن شخصیه که اسمش اینه مامانم از همون اول بارداری منو اذیت کرده همش منو ناامید میکنه که بچه بدرد نمیخوره چرا گذاشتی حامله بشی و از این جور حرفا یعنی جوری منو داغون کرده که حس میکنم افسرده شدم از خودم و بچه بدم میاد در صورتی که قبل از بارداری هکش میگفت دیر شده چرا نمیزاری باردار شی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

بعضی والدین سمی هستن،ترومای شخصیتی دارن و اینو ناخوداگاه به فرزندانشون هم میدن هر والدی سالم و لایق نیست.

دوما بچه شما مال خودته تو تنها کسی هستی که وظیفه داری در قبالش حتی وظیفه دوست داشتن پس بی خیال بقیه برای سلامت روح و روان خودت و اون لوبیا کوچولو هرجایی نرو با همسرتم یه اسم قشنگ واسش انتخاب کن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
ولی الان که باردارم تمام‌ تلاشش داغون کردن روحیه منه در صورتی که واقعا هیچ وقت هیچ کاری برا من انجام ...

ببین این توی مادرت یه کد ذهنی داره

و مادرت بخاطر ناآگاهی به ضمیر ناخودآگاهش ، بین بچه هاش فرق میذاشته  الان هم‌ طبق همون فرمون بین نوه هاش فرق میذاره 

اگر به این مسأله آگاه نباشی و بخوای شل بگیری کد ذهنی مادرت رو دریافت می‌کنی و همین رفتارهای مامانت رو کپی می‌کنی و بین بچه هات فرق میذاری

دقیقا میشی مثل مامانت هر چقدر هم بهت اعتراض کنن میگی نه من جفتتون رو یک اندازه دوست دارم ولی فقط اون بچه ای که کمتر دوست داشته میشه می‌فهمه چقدر تبعیض قایل میشید 

به نظرم  مفصل در مورد این موضوع فکر کن و از جوانب مختلف بررسی کن و مادرت رو در این زمینه یک بیمار بدون اینطوری نه از حرفاش ناراحت میشی نه اثر میپذیری

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
2809