2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینقدر از بچم بدش میاد

405 بازدید | 26 پست

سلام خانوما خواهش میکنم منو راهنمایی کنید واقعا موندم چکار کنم 

قضیه از این قراره که من یه بچه ۱۰ ساله دارم و الان دوباره باردارم ۳۲ هفته هستم و قصد داریم برا پسرم اسم انتخاب کنیم  از مامانم نظر خواستیم اونم یه اسم بد گفت نه این که از نظر زشتی اسم نه  یه اسم بد معنی که به‌ معنی خراب بودن شخصیه که اسمش اینه مامانم از همون اول بارداری منو اذیت کرده همش منو ناامید میکنه که بچه بدرد نمیخوره چرا گذاشتی حامله بشی و از این جور حرفا یعنی جوری منو داغون کرده که حس میکنم افسرده شدم از خودم و بچه بدم میاد در صورتی که قبل از بارداری هکش میگفت دیر شده چرا نمیزاری باردار شی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعضی والدین سمی هستن،ترومای شخصیتی دارن و اینو ناخوداگاه به فرزندانشون هم میدن هر والدی سالم و لایق نیست.

دوما بچه شما مال خودته تو تنها کسی هستی که وظیفه داری در قبالش حتی وظیفه دوست داشتن پس بی خیال بقیه برای سلامت روح و روان خودت و اون لوبیا کوچولو هرجایی نرو با همسرتم یه اسم قشنگ واسش انتخاب کن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
ولی الان که باردارم تمام‌ تلاشش داغون کردن روحیه منه در صورتی که واقعا هیچ وقت هیچ کاری برا من انجام ...

ببین این توی مادرت یه کد ذهنی داره

و مادرت بخاطر ناآگاهی به ضمیر ناخودآگاهش ، بین بچه هاش فرق میذاشته  الان هم‌ طبق همون فرمون بین نوه هاش فرق میذاره 

اگر به این مسأله آگاه نباشی و بخوای شل بگیری کد ذهنی مادرت رو دریافت می‌کنی و همین رفتارهای مامانت رو کپی می‌کنی و بین بچه هات فرق میذاری

دقیقا میشی مثل مامانت هر چقدر هم بهت اعتراض کنن میگی نه من جفتتون رو یک اندازه دوست دارم ولی فقط اون بچه ای که کمتر دوست داشته میشه می‌فهمه چقدر تبعیض قایل میشید 

به نظرم  مفصل در مورد این موضوع فکر کن و از جوانب مختلف بررسی کن و مادرت رو در این زمینه یک بیمار بدون اینطوری نه از حرفاش ناراحت میشی نه اثر میپذیری

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید