2777
2789

تاحالا خواستگاری رسمی نداشتم نمیدونم چی بپوشم

موهامو چه مدلی بزنم؟ صاف یا فر؟ باز یا بسته یا بافت؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

مانتو شلوار معمولی پوشیدم 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زشته که اینجوری

معمولی باش خودت باش ‌.

من اینجوری پوشیدم

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

من شومیز و شلوار پوشیدم

به نظرم اگه بهت میاد شومیز و دامن بپوش یا همون شومیز و شلوار

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
یعنی چی سرم بازه 😐 مگه عمل جراحی مغزه که جمجمه باز باشه

بابا بگیر منظورمو:)

آخه گفتی موهام اینطور باشه فلان باشه گفتم شاید سال نمیندازین 

طرف ما با شال و چادر می‌شینن برای خواستگاری 

اخه آدم که خونه خودش مانتو نمیپوشه زشته

مانتو دکمه دار نه . مال من شبیه به کت بود ‌.