2777
2789

پدر اعصابت در میاد استفاده نکن خیلی طپش قلب.عصبانیت 

ناراحتی .دلشوره و..... اینا ی بخشی از عوارضشه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همچبن قرصی وجود نداره..چرا برا لاغری هم دنبال خوراکی هستین..راهش نخوردنه..رژیم بگیر و ورزش کن..کنارش امگا۳ و ویتامین د ۳ هم بخور  یکم کمک میکنه شکمت تخت شه..

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیشتر ببینید

من قرص جی سی اصل استفاده کردم بارکد دار بود خیلی عالی بود تو یه دوره سی روزه شیش هفت کیلو کردم بعد جالبش اینجا بود انگار میدونست کجاها رو لاغر کنه بیشتر کمر وپهلوم ساق پام بازوهام لاغرشده بود ولی صورتم اصلا نه

من قرص جی سی اصل استفاده کردم بارکد دار بود خیلی عالی بود تو یه دوره سی روزه شیش هفت کیلو کردم بعد ج ...

ممنون . بعداز نخوردنش وزنتون برنگشت؟؟ این مدت که استفاده میکردید رعایت رژیم هم میکردید؟؟

ممنون . بعداز نخوردنش وزنتون برنگشت؟؟ این مدت که استفاده میکردید رعایت رژیم هم میکردید؟؟

خود به خود اشتهات کم میشه میل به خوردن نداری ولی بعد از استفاده نکردن باید رژیم رعایت کنی

من قرص جی سی اصل استفاده کردم بارکد دار بود خیلی عالی بود تو یه دوره سی روزه شیش هفت کیلو کردم بعد ج ...

سلام وعرض ادب خسته نباشیدببخشیداین قرص که میگیدمال کجاست والان شماچندوقته استفاده کردین کاهش وزن  برمیگرده  یانه اگه شماره ثابت دارن میشه بگذازین

سلام من چندسالی هست که باررژیم وورزش اگه کم بکنم نهایت ۳الی ۲کیلوبعدش اینقدراعصابم ضعیف میشه یا اصلااینقدرضعف میکنم که درست نمیتونم حرف بزنم دوباره یک ذره ولش کنم که بخوام یک کمی جون بگیرم اضافه وزن شدیدمواجه میشم چندساله کارم  همینه الان اینقدرافسرده شدم ووزنم زیاد شده که ديگه ورزش هم نمیتونم بکنم توروخدا یکی بياد یک چیز  بگه که آخرشم پایان خوشی داشته باشه

سلام وعرض ادب خسته نباشیدببخشیداین قرص که میگیدمال کجاست والان شماچندوقته استفاده کردین کاهش وزن بر ...

سلام عزیزم شما کدوم شهرین ؟من از سمت میدون انفلاب تهران گرفتم