بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
آسون بود ؟ من خودم شیمیم خوبه ولی مشکل اینه فرجش کمه
سال قبل سطحش متوسط بود ولی درکل اگه کنکوری خوندی از پس مسایلش راحت برمیای چون خیلی ابکیه فقط حواست به سوالای فصل ۲ باشه جوری میدن اشتباه الکی بکنی رو فصل ۲ بیشتر زمان بذار چون خیلی حفظیه
اگه از اول سال نخوندی قطعا نه مخصوصا فصل ۱ و۲ ولی فصل ۴ راحت جمع میشه
فصل یک و دو رو که خوندم هم طول سال تست هم براش زدم عیدو اردیبهشت هم یک و دو رو خوندم سه رو امروز جمع کردم ریز به زیزشو
چهار مونده نخوندم اصلا یک چند صفحه اولشو خوندم آسون بود تا قبل اون نموردارا
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
اگه از اول سال نخوندی قطعا نه مخصوصا فصل ۱ و۲ ولی فصل ۴ راحت جمع میشه
لطفاً بگو چی خوندی من کتابو خوندم فرمول بیست از قسمتهایی که میخواستم نکات بیشتری بدونم یا نفهمیدم خودم سوالای نهایی همون قسمت حل کردم