2777
2789
عنوان

امام رضا عیدیمو داد....😍😍خدایاااا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه عزیزم الهی که بسلامتی بدنیاش بیاری😍الان جیگر نخور،باقالی نخور،دمنوش نخور،کافئین نخور،توی اینترنت مدام چک کن ببین چی خوبه بخوری هرچی خوب نیست نخور

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
با دل خووووووش عزیزم برای خاله منم دعا کن آمسال آغوشش بر بشه😓😓😓😓😓

فداتشم عزیزم ان شاءالله بحق همین شب عزیز و بزرگ هم خاله شما هم همه کسایی ک در حال اقدام هستن دامنشون سبز بشه😍😍

مصرف دمنوش ممنوعه دمنوشایی مثل بابونه گل‌گاو‌زبون‌پونه اویشن و...  دیگه مصرف گرمیجاتو‌کمتر کن زرشک و زعفرون خیلی کم مصرف کن 

تخم بلدرچین اجیل میوه شیر در طول بارداریت چندباری سوپ پای مرغم بخوری خیلی خوبه 

مصرف دمنوش ممنوعه دمنوشایی مثل بابونه گل‌گاو‌زبون‌پونه اویشن و...  دیگه مصرف گرمیجاتو‌کمتر کن ز ...

تخم بلدرچین و میوه ک گفتین جز مصرفیات یا منع مصرف ؟؟؟

فداتشم عزیزم ان شاءالله بحق همین شب عزیز و بزرگ هم خاله شما هم همه کسایی ک در حال اقدام هستن دامنشون ...

اسکرین شات گرفتم دعات گرفت برات ی هدیه میفرستم عزیزم😘😘😘😘😘😘😘

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خداروشکر مبارکه  گلم انشاالله صحیح و سلامت بدنیا بیاد کوچولوتون برلی منم دعا کن که تو رشته انس ...

مرسییی عزیزدلم 

چشم از ته دل از خدا میخوام هرچی توی قلب مهربونت هست خدا بهت ببخشه گلی❤️❤️❤️

فداتشم عزیزم ان شاءالله بحق همین شب عزیز و بزرگ هم خاله شما هم همه کسایی ک در حال اقدام هستن دامنشون ...

مبارک باشه عزیزم .میشه بگی بعد چند وقت اقدام باردار شدی؟میگن دعای زن باردار میگیره میشهعه از ته ته تههه دلت برام دعا کنی به اونی که دوسش دارم برسم ؟؟؟۳۶ سالمه و مجردم واس بچه هم نگرانم 🥺مخصوصا اون طزف مقابل براش مهمه .