2777
2789
عنوان

زنانگی گم شده...

963 بازدید | 57 پست

سلام به دوستان و خانم های عزیز

من به واسطه شغلم که یک کار نظارتی و بازرسی هست دغدغه ها و روحیات تا حدی مردانه پیدا کردم

البته چیزهای خیلی خوبی یاد گرفتم و توانمندی های زیادی به دست آوردم که حتی تو ارتباط با همسرم به نفعم بوده

اما الان متوجه شدم زنانگی چیزیست در درون من که حالمو خوب می کنه و متاسفانه گاهی شاید ازش فاصله گرفتم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه مدت مدیر پروژه بودم همه هم آقا بودن مثل شما مردونه و خشن بود محیط کارم حتما وقتی میومدن خونه آرایش میکردم لباسهای قرمز و صورتی دامن چین دار کوتاه خلاصه هرکاری که زنانه تر باشه

واقعا تو دنیای امروز زنانگی گم شده

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

مثلا صبح جمعه اول وقت من با حس نه چندان خوبی از خواب بیدار شدم

اما تو فرصتی که همسرم رفتن از خونه بیرون

به حس بد و تنبلی و خواب غلبه کردم و رفتم دوش گرفتم

بعد اومدم از عطر محبوب خودم و همسرم استفاده کردم

لوسیون بدن زدم

لباس خواب باز پوشیدم

شمع خوشبو کننده کنار تختم رو هم روشن کردم

پنجره اتاق خواب رو باز گذاشتم و در حالی که نسیم ملایمی به پوست تنم می خورد رفتم زیر پتوی نرم و به چیزای خوب فکر کردم

همسرم وقتی برگشت غافلگیر شد و من یه جمعه با حال عالی رو برای خودم و خانوادم رقم زدم...

من اون موقع تو لحظه زندگی کردم و از زنانگیم لذت بردم

زنانگی از نظرت چی هست؟ مادری کردن یا لباس زنانه توی خونه پوشیدن یا رفتارهای زنانه داشتن؟

هر کدوم از اینا در جای خودش می تونه باشه

هر کدوم وقتی با آرامش و از درون خودمون ساطع بشه، اول حال خودمون رو خوب می کنه و بعد حال اطرافیانمون

شما از لحظه های زنانه تون بگید برامون

چیزی که بیشتر ما کارمندای خانم دچارش شدیم

همین

کارمندی و شاغل بودن در کنار تمام مزایاش این بدی ها رو هم داره

اینجا میخوام تمرین کنیم و تجربیاتمونو با هم در میون بذاریم و تجربه ش کنیم

موافقید؟

عزیزم به نظرم به پوست و موهات برس  میتونی ناخن بکاری  سعی کن مرتبا ارایشگاه بری  ه ...

دقیقا اینا که میگید درسته

با کاشت موافق نیستم

ولی مدتی پیش مانیکور و ژلیش کردم

آنقدر حالم خوب میشد وقتی به دستام نگاه می کردم

واقعا رسیدگی به دست و ناخن خیلی مهمه

رنگ مو و تغییر کامل تناژش مهمه

مخصوصا اگه مدام نباشه و روتین نباشه و گاهی یه تغییری بدی خیلی ایجاد تنوع و حال خوب می کنه  

دقیقا اینا که میگید درسته با کاشت موافق نیستم ولی مدتی پیش مانیکور و ژلیش کردم آنقدر حالم خوب میش ...

دقیقا عزیزم 

منم کاشت انجام نمیدم ولی همیشه روی ناخن هام لاک دارم

چند وقت بود موهام به شدت میریخت و کم پشت شده بود 

شروع کردم رسیدگی به موهام واقعا هر بار که موهام رو میبینم ذوق میکنم 

پرسه در جریان امواج صوت 
دقیقا عزیزم  منم کاشت انجام نمیدم ولی همیشه روی ناخن هام لاک دارم چند وقت بود موهام به شدت می ...

دقیقا

همین طور روتین پوستی

نه فقط برای داشتن پوستی خوب

بلکه برای لذت شستن صورتت با فیس واش و بعد بوی خوش و لطافت آبرسان و نوازش پوست صورتت با نرمی سر انگشتات