2777
2789
عنوان

به خدا از دست دخترم گریم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 25 پست

منم پسرم چهار سالشه شبا آب یا مایعات زیاد نمیدم بهش.قبل خواب میبرمش جیش ساعت دو میخابیم شبا تا یکی دو ساعت بعد خودشو خیس کرده حالا شبا پوشکش میکنم شبی سه چهار بار تا صب جیش میکنه

دختر خالمم تو کودکیش همچین مشکلی داشت 

فقط به مرور زمان خوب شد ولی خب مرتب رسیدگی میکردن مامانش بیدارش میکرد دستشویی میبرد تا هشت شب فقط اجازه مایعات داشت و..... 

نگران نباش خوب میشه دختر خاله ی من تا کلاس سوم اینطوری بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش چه دکتری بردی؟

به پسرخاله من از کوچکی قرص میدن‌.البته مشکلش چیز دیگه س.برا بیش فعالیه‌ولی این قرص دختر رو چون میگی برا درمان افسردگی هم هست یاد پسرخاله م افتادم که بگم بهت...

کوچیکه.به جا اینکه بهتر شه،دچار توهم دیداری شده.رسما هم تو عوارض دارو نوشته 

یعنی بچه ، آدمیزاد میبینیه تو خونه...درحالیکه کسی نیست...

خلاصه میگم که شاید راه بهتری باشه

تجربه شخصی من:پیش دکتری ببر که استاد دانشگاه باشه.متخصص و...کافی نیست‌

من یمدت خودم بیمارستان بستری شدم پشتبندش همسرم کرونا بیمارستان و پشت بندش عمل خودم بچم شب ادراری گرفت خدا میدونه این بچه فقط جیش بود 

فک کن فرش مادرشوهرم دستباف با ۴ تا نوه اخ نگفت 

دختر من اونجا هم جیش کرد دلم میخولست زمین دهن باز کنه باباش نشسته بود کتاب تو دستش بچه اومد نشست تو بغل باباش و یهو جیششش رو فرش دستباف

کارش ک تموم شو وسط جمعیت جمعه هم بود بلندش کردیم با پتو ببریمش تو حمام بلند با خنده ب همه گفت خداسس

دیگه بگم رفتیم شمال هتل 

پتو زیاد بردم 

۷ تا پتو رو با جیش یکی کرد ک هیچ 

کل پتوهای هتل رو هم ب گند گشید

باز خداروشکر طناب داشتن 

کل شمال من پتو جیشی شستم و پهن کردم

بعدنا فهمیدم دلیلش دور بودن موقع شب از خودم بوده تو اون زمان بیمارستان و بستری 

پس تحمل کن مبادا بزنیش

خانوما از من نصیحت؛بچه رو اگ زدی دیگه قیدشو تو بزرگسالی بزن چون رهات میکنه دیدم ک میگم