2777
2789
عنوان

۲۵ سالگی برای ازدواج زوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 29 پست

قطعا درس خوندن بعد ازدواج سختتره اما شدنیه

من با دوتا بچه هم درسمو خوندم

نمیگم نمیشه میشه ولی خب مسئولیت دوتا بچه خونه زندگی درس کجا 

اما وقتی مجردی مسئولیت زیادی نداری

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عزیزم بستگی ب شرایط خودت داره     یکی براش زندگی نساخته دلیل نمیشه ک توهم نسازی        دوچشم داریم با ی چشم نباید ب همه نگا کنیم         انشالله ک بهترینها برات رقم بخوره       توهم عقلو فکر داری ماشاالله تحصیل کرده ای    خودت فک کن  ببین آیا انتخابت کیه چجوریه  با شرایطتت میسازه یا ن    ب خودت انرژی منفی جذب نکن    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

توی تینیسایت از ۱۴سالگی شوهر میخان عزیزم بد جایی اکمدی بپرسی  فقط خاهر  منه که لگد ب بخت و اقبال خودش   زد       ک الان توی ۳۴سالگی     فهمیده  تازه وقت ازدواجشه

یکم از دخترتی      موزمار  شوهر دوست نینیسایت یاد نگرفت

دیگه کسی که میاد خواستگاریت شرایط کاری شما رو میدونه . اگر علاقه و نیاز و توانایی اش رو داری یکسال نامرد باشین تا به درست برسی. فامیل های خودمون با وجود بچه تخصص گرفتن .بستگی به توانایی خودت داره .هرچند اگر علاقه ای به ایشون نداری فعلا پیشرفت کاری رو مدنظر قرار بده 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ببین 25 به بعد خوبه.. خیلی هم بستگی به بلوغ فکری داره اما اصلا اصلا عجله نکن.. من مجردم تو سن 23 سالگی طرز فکرم برای ازدواج یه جور بود با هیجان بود الان خداروشکر با منطقه بیشتر.. با منطق ازدواج کن نمیگم احساس نداشته باش اتفاقا باید حس باشه که طرفو بپذیری اما گاهی میبینی بخاطر همین حس از خیلی از کاراش یا اشتباهاتش چشم پوشی میکنی برای همین میگم با عقل و منطق جلو برو و پسری باشه که واست تلاش کنه و احترامتو بزاره مخصوصا تو عصبانیت.. همه ی اینا رو بسنج انشاالله انتخاب درست داشته باشی❤️

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

با احترام به نظر همه

لازمه ازدواج بلوغه در همه جهات

و بلوغ کامل و جامع شاخص سنی نداره

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
2810