2777
2789
عنوان

چرا هر کی تو اینستا هست پولدار و لاکچریه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 29 پست
منم اینستا دارم و عکس و فیلمم میزارم ، منتها از چی ؟ عکسای خوب و خوش ، تو بهترین حالت عکس میگیرم و م ...

یه حس بدی میگیرم میرم اینستا 

ما پشت هزاران لبخند مرده ایم..... 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون دختره که با سید علی ۴۰ سال اختلاف داره پولداره  نو

تونم سال بعد ببین

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

واقعا کی؟

این ک چیزی نیست

اگه همین الان باپیج کاریت به بلاگرا برا تبلیغ پیام بدی میبینی حتی بیشتر از هفتاد میلیونم برا تبلیغ پول میگیرن

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

ببین این بلاگری خیلی خیلی پول توشه.  من یکیو میشناسم طرف یه خونه تو یه شهر خیلی کوچیک داشت با ...

فقط فقط با پول جذب فالور اونم با دورغ گفتن 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

آدم های فقیر یا معمولی دوست دارن زندگی پولدار ها رو ببینن. با زندگی اونا میرن تو حال. کلی لایکشون میکنن و اینه که بیشتر لاکچری ها رو می بینی.

تو یوتیوب هم همینه. سرگرمی عوام شده دیدن زندگی فوق پولدار ها و میرن تو حس که اون پولدارها مثلاً خودشون هستن.

ردم واقعاً 

یه حس بدی میگیرم میرم اینستا 

من قدیم تر فالورام به نسبت زیاد بود ، مثلا ۵۰۰۰ تا داشتم ، از ۴ سال پیش پیجمو دارم ، خیلی جاها رفتم ، کشورا ، اما همزمان کلی مشکل هم داشتم ، وقتایی که استوری میزاشتم یا عکس ،  همه بهم میگفتن خوشبحالت چقد خوش میگذرونی ، اما بعد ازدواجم اونهمه فالوور و ریمو کردم الان شده ۱۳۰ نفر ، الان دیگه اصلا از خوشیام چیزی نمیزارم اما همون عکسایی که گاهی میزارم تو بهترین حالت و شیک ترین حالتمه ، اوضاع واقعی زندگیم خوبه اما مردم چون فقط خوشیارو میلینن فک میکنن تو خوشبختی غرقی ، سوشال مدیا کلا افسرده کنندس 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
23 🙄 تو روستا گیر افتادم هزارتا هدف هم داشته باشم همش الکیه چون ن پول دارم ن میتونم برم سرکار 

فضای مجازیه نه واقعی خواهرم .تکنولوژی تصویری پیشرفت زیادی کرده .

تو را میتونه ثروتمند فقیر خوشگل زشت نشون بده .همش راستکی نیست ‌.خیلی هاش فیکه .یک بازیگر خارجیه میگفت نود درصد فیکه .بیایید بیرون ....

تو اینستا فارکس بازاری بودکلاه بردار .از مردم تو کانال اینستا تلگرام پول گرفته ....کلی هشدار پلیس فتابوداینها کلاهبردارند .قشنگ کلاه سر مردم گذاشته بودند.

تازه فامیلای من شاسی بلند نداشتند .یکیشون داشت .اوایل با ماشین فامیل عکس میگرفتند .استخر مال یکی از فامیلا بود.الکی فیک لاکچری کرده بود .چون کاسب بود میفروخت.

اینقدر بدبختی دارند.کجای کاری.....از دنیای مجازی بیا بیرون .واقعیت اینه روستایی ها در زبان شهری از همه خوشبخت تر ثروتمند ترند.....

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

بچه هاآاا منم عکس و فیلم میذارم منتها از قشنگی های دنیا خودم عکاسم ولی خب یه مدته که نرفتم اینستا تقریبا دو خفته گرفتار درس بودم الان کلا زده شدم ازش 😒😔

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من قدیم تر فالورام به نسبت زیاد بود ، مثلا ۵۰۰۰ تا داشتم ، از ۴ سال پیش پیجمو دارم ، خیلی جاها رفتم ...

دنیای مجازی فیکه ....مثل النگوی طلا روسم که همه فکر میکنند طلاست ....اصلا اعتمادی نیست .ضرره توش....مگر اصل و ریشه را بسننی از کجاست 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

آدم های فقیر یا معمولی دوست دارن زندگی پولدار ها رو ببینن. با زندگی اونا میرن تو حال. کلی لایکشون می ...

نه راستش من یه بلاگری که عکاس هیتو فالو دارم خیلی شبک و پیکه خونه لباساش و همیشه معرفی میکنه لباساش از کجاس وسایل خونه ش از کجا میخره تازه  از طرز استوری و عکس و فیلمایی که میسازه کلی ایده میگیرم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻