2777
2789
عنوان

💟مامانای عزیز باتجربه که بچه دبستانی دارن... بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 56 پست
🪻خیلی لطف کردین.  ممنون میشم خواهرانه در حقم یک صلوات بفرستین که در نهایت تصمیم درست رو بتونم ...

اوایل ورود به مدرسه این نگرانی ها اضطراب ها هست.

کافیه توکل کنید و ایمان داشته باشید ما تلاشمون رو میکنیم

تصمیمات درست در‌ حق اولادمون بگیریم، نتیجه و خیر شدن رو واگدار میکنیم به خدا.چون بعضی چیزها از دست ما خارجه.

استخاره کنید خیالتون راحت بشه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوایل ورود به مدرسه این نگرانی ها اضطراب ها هست. کافیه توکل کنید و ایمان داشته باشید ما تلاشمون رو ...

ممنونم ازتون یک دنیا.  

استخاره گرفتم اونم نه یکبار.   سه بار دو طول هفته. و در یک زمان معتبر.   از سایت شهیدآوینی.  هر سه بار عالی شد. و خیلی خوشحال بودم. و مدارس دیگه ای که تو ذهنم بودن بدشده بودم  

ولی امشب یه کار اشتباهی کردم 🤦🏻‍♀️،   ازپدرشوهرم خواستم که رفتن مسجد،  بعد از نماز استخاره بگیرن،  

ایشون دو استخاره گرفتن برای همین مدرسه و یک مدرسه دولتی که در نظر داشتم.  به حاج اقای مسجد گفتن دو استخاره بگیرین و عدد 1و 2 رو ذکر کردن.  و اصلا ذکر نکردن که موضوع راجب  چیه و حتی اسم مدرسه رو هم نگفتن، درحالی که من اصرار کردم اسم هر دو مدرسه قید بشه که بفهمیم نیت استخاره برای کدوم مدرسه اس، و من هم از قبل تو ذهنم هیچ اولویت بندی نکردم که اولین استخاره برا کدوم مدرسه باشه و دومی برای کدوم . 

و یکی خوب شده یکی بد.  

در صورتی که چند ساعت پیش خوندم، اصلا روز شنبه، استخاره رو سر نماز ظهر و عصر بهتره گرفت طبق روایت امام صادق. و بعد از نماز مغرب درست نیس.

و الان من بدترگیج شدم 🥲 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
سطح علمی بالاتر از اموزش پرورش نیاز تیست برای کلاس های دیگه ببری جای دیگه زبان تخصصی ورزش تخصصی ...

ببخشید زیادی درگیر درس نمیشه که مانع شادیش بشه یا شخصیت بچه خیلی خشک بشه؟

من بچم ۵ سالش هست دوست دارم بفرستم در آینده غیر انتفاعی 

نگرانم زده بشه در دراز مدت 

ببخشید زیادی درگیر درس نمیشه که مانع شادیش بشه یا شخصیت بچه خیلی خشک بشه؟ من بچم ۵ سالش هست دوست دا ...

جواب این سوال در ادامه به یکی از عزیزان دادم

تفریح و شادی سرجاش هست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
از مادرها تو گروهمون حرفهایی شنیدم پشت سر پسرم زدن واقعا متاسف شدم ....

مدرسه غیرانتفاعی هستین؟

احه مادرا به بچه ها چیکار  دارن

ک پشت سرش جرف بزننذ

مدرسه غیرانتفاعی هستین؟ احه مادرا به بچه ها چیکار  دارن ک پشت سرش جرف بزننذ

بله غیر انتفاعی 

نه مادرها نگفتن مدرسه به مادرها گفته بود اونا انتقال دادن الان دنبال مدرسه ای هستم که سطح قیمتش خیلی بالا باشه و همراه با خدمات ویژه که هر کسی با هر شرایطی نیان مخصوصا فرهنگی و خانوادگی بعد کادر مدرسه رفتار کردن بلد باشن با بچه ها و حاشیه نداشته باشن

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بله غیر انتفاعی  نه مادرها نگفتن مدرسه به مادرها گفته بود اونا انتقال دادن الان دنبال مدرسه ای ...

ای بابا

عجب کار غیر حرفه ای انجام دادن.انشاالله ک خیره

من توی گروهی هستم معرفی مدارس

الیته برای تهران

ولی میپرسم اگر جایی رو معرفی کردن خدمتتون میگم.