2777
2789
عنوان

اونا که تجربه عمل بینی دارید راهنماییم میکنید##عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگه مبارکه،منم چند روز دیگه عمل دارم،چندتا سوال داشتم بعد عمل خیلی درد داره؟ بچه کوچیک دادم ماده ...

به سلامتی نه درد نداشت برای من فقط تنفس از دهان سخته 

به پهلو نخوابیدم فقط زیاد حرف زدم تو این چهار روز واینکه خون آبه میاد در حد چندقطره طبیعیه عزیزم؟

حرف زدن آروم مشکلی نداره ولی تو خنده مراقب باش

اگه کم باشه اره طبیعیه ولی دیگ یکی دو روزه قطع میشه

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱
قشنگه مبارکه،منم چند روز دیگه عمل دارم،چندتا سوال داشتم بعد عمل خیلی درد داره؟ بچه کوچیک دادم ماده ...

من قبل عمل پسرمو ازشیر گرفته بودم من تا ۲روز گیج خواب بودم از دیروز صبح خوابم نمیبره لصلا

تا کی نباید به پهلو خوابید؟

۲ هفته حدودا حالا برخی میگن یه ماه

من به پهلو خوابیدم الان سر ورمش باید صبوری بیشتری داشته باشم

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱
۲ هفته حدودا حالا برخی میگن یه ماه من به پهلو خوابیدم الان سر ورمش باید صبوری بیشتری داشته باشم

من ازبس طاق باز خوابیدم گردن درد گرفتم دوتا متکام گذاشتم زیرسرم

مرسی گلم خداکنه خوب بشه نتیجه نهایی

انشالله خوب رعایت کنید نکاتی که دکترتون میگه سرخود یابه حرف بقیه گوش نکنید فقط دکترتون

نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له   
به پهلو نخوابیدم فقط زیاد حرف زدم تو این چهار روز واینکه خون آبه میاد در حد چندقطره طبیعیه عزیزم؟

خون آبه در حد چند قطره اشکال نداره ولی خونریزی شدید نباید بشه خطرناکه.

آروم صحبت کن به خودت فشار نیار.

فرم کلی بینیت همونجوری میشه که تو عکسه ولی با ورم کمتر و قشنگ تر

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
خون آبه در حد چند قطره اشکال نداره ولی خونریزی شدید نباید بشه خطرناکه. آروم صحبت کن به خودت فشار نی ...

خیلی خوشم اومد از نتیجه بعد عمل ولی الان کلی ورم دارم دیروز اصلا خون نیومد امروز چندقطره اومده نگران شدم گفتم نکنه بخیه پاره شده باشه

پنجشنبه میرم بخیه هامو بکشم اسپلیتو دربیارم