2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکار کنم، دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 57 پست
بستگی داره به پسره اگه آدم حسابیه و ارزششو داره و سواستفاده نمیکنه برو خب بالاخره چهار سال از عمرتو ...

وااای😬

من دلم میخواد فحشش بدممم

بگم خیلی نامردی

بگم نمیگذرم ازت

آخه چجوری بگم نگرانتم😬😬😂😂😂

وااای😬 من دلم میخواد فحشش بدممم بگم خیلی نامردی بگم نمیگذرم ازت آخه چجوری بگم نگرانتم😬😬😂😂😂

نههههه بهترین دفاع حملست

هرچقدر پسرا فکر کنن مهمن خودشونو تحفه میدونن و بدتر میشن

خونسرد باش و منطقی بگو این اطراف کار داشتم دیدم خبری هم ازت نیست گفتم بیام ببینم چیزی شده

حق به جانب و محترم و خانومانه باش

ضعف نشون بدی بعدا پشیمون میشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههههه بهترین دفاع حملست هرچقدر پسرا فکر کنن مهمن خودشونو تحفه میدونن و بدتر میشن خونسرد باش و منط ...

🤦‍♀️با اینکه سخته ولی باشه

آره واقعا این که اصلا خیلی فکر میکنه تحفست

مخصوصا چون ۴ سال پیش توی دانشگاه من رفتم جلو و حسمو گفتم

بنظر شما ام ظهر برم که تعطیل میشه میاد بیرون منو ببینه یهو؟

یعنی بی خبر برم؟ یا صبح برم زنگ بزنم بیاد دم در؟

نههههه بهترین دفاع حملست هرچقدر پسرا فکر کنن مهمن خودشونو تحفه میدونن و بدتر میشن خونسرد باش و منط ...

همین ۲۰ روز پیش تولدش بود رفتیم بیرون کلی واسه کادو و کیک خرج کردم. چجوری میتونه انقدر قدر نشناس باشه. 

من تمام این مدت خیلی کم توقع بودم فقط دلم میخواد برگردم بهش دوباره چنان جیب اینو خالی کنم من تا بفهمه اصلا دوست دختر داشتن یعنی چی. هی من غصه ی جیب اینو خوردم

2805
همین ۲۰ روز پیش تولدش بود رفتیم بیرون کلی واسه کادو و کیک خرج کردم. چجوری میتونه انقدر قدر نشناس باش ...

زیاد بهش بها دادی هوا ورش داشته

پسرا سریع پررو میشن، تو چرا براش کادو و کیک خریدی اون باید برات تلاش کنه خرج کنه در حد جیبش

خیلی خب لوس و پرروش کردی

اووووه خودت رفتی جلو از اول؟ پس خواهشا فردا خیلی خونسرد نشون بده خودتو انگار زیاد نبودنش برات مهم نی ...

باشه عزیزم. پس یعنی خبر ندم؟ یهو منو ببینه؟

آره من رفتم جلو اونم با کله قبول کرد گفت باهم باشیم😅

البته پیام دادم و حسمو گفتم

اولین باری که حضوری منو دید انقد خوشش اومده بود که تو پوست خودش نمی‌گنجید

این ۴ سال هم انصافا بد نبود باهام. ولی سر این بحثی که یک هفته پیش کردیم. نمیدونم چرا یهو قید همه چیو زده

زیاد بهش بها دادی هوا ورش داشته پسرا سریع پررو میشن، تو چرا براش کادو و کیک خریدی اون باید برات تلا ...

خیر سرم گفتم جبران کنم براش

اشتباه کردم

بخدا دلم واسه پولم میسوزه وقتی این رفتارا رو میبینم

باشه عزیزم. پس یعنی خبر ندم؟ یهو منو ببینه؟ آره من رفتم جلو اونم با کله قبول کرد گفت باهم باشیم😅 ...

نهههه خبر نده

بگو کار داشتم این طرفا بذار برای بعدا که یهو دیدی بهم سرکوفت زد که اره تو‌ خیلی عاشقم بودی و اومدی دنبالم بتونی بگی من کار داشتم اون طرفا و چون خبری ازت نبود نگران شدم اومدم حالی بپرسم و ببینم چی شده

کسایی اینجوری میرن یک دفعه نمیرن‌‌ ، از خیلی وقت پیش فکر رفتن توی سرشونه و دارن نقششو میکشن :)

وای🤦‍♀️

بابا آخه ما حالمون باهم خیلی خوب بود

گفت خانواده دارن میرن شهرستان حالا که فرصت پیش اومده بیا خونمون فیلم ببینیم باهم من گفتم نه ولی باز بزار فکر کنم. اونم گفت باشه اصرار نمیکنم که فکر بد کنی. بازم باهم اوکی بودیم تا اینکه من گفتم تو توی این ۴ سال هیچ تلاشی واسه رابطمون نکردی وگرنه الان عقد بودیم راحت نیومدم خونتون اونم برخورد بهش گفت آره من که تلاشی واسه رابطه نکردم.

نهههه خبر نده بگو کار داشتم این طرفا بذار برای بعدا که یهو دیدی بهم سرکوفت زد که اره تو‌ خیلی عاشقم ...

درست میگی عزیزم

باشه پس همین کارو میکنم

فردا میرم

برام دعا کن وقتی برمیگردم ناراحت نباشم

من این ۴ سال همه زندگیمو با اون چیدم

همه افکارم به هم ریخته

درست میگی عزیزم باشه پس همین کارو میکنم فردا میرم برام دعا کن وقتی برمیگردم ناراحت نباشم من این ...

ایشالا اگه پسر خوبی باشه و لایقت باشه و ناراحتت نکنه همه چی درست بشه بینتون عزیزم❤️

2809