2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکار کنم، دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
اگه براش مهم نیس چرا پس اون همه نشون میداد که دوسم داره؟🥺 اگه رفتم سر کارش چی بگم؟ دعوا کنم؟ یا ...

کجا نشون داده؟ پست قبلی گفتی به زور داره میره سربازی همین

بغض نکن فکر میکنه داری التماس میکنی

جدی باهاش حرف بزن بگو تکلیفمونو روشن کنیم

بگو اگه میخوای بری صحبت کن و خداحافظی کن نه که عین بچه ها یهویی جواب ندی و خبر نگیری 

اوکی پس جلو گریه مو میگیرم منطقی چی بگم بهش بگم چرا ولم کردی رفتی

بگو چرا خبری ازت نیس درست جواب نمیدی مشکلت چیه چرا منو تو سردرگمی ول کردی 

بگو من نگرانت شدم ولی تو انگار عین خیالت نیست!

برو بگو که ۸ روزه چرا خبری ازت نیست و زنگ نمیزنی؟ و به پیامهام جواب نمیدی توضیح بخواه ازش

باشه پس همینا رو میگم

گریه هم نمیکنم

فقط یه سوال

بنظرتون صبح برم جلوی سرکارش و زنگ بزنم بیاد بیرون یه دیقه یا ظهر برم وقتی تعطیل شد اومد بیرون یهو ببینه منو؟

بگو چرا خبری ازت نیس درست جواب نمیدی مشکلت چیه چرا منو تو سردرگمی ول کردی  بگو من نگرانت شدم و ...

باشه گلم مرسی

فقط یه سوال

بنظرتون صبح برم جلوی سرکارش و زنگ بزنم بیاد بیرون یه دیقه یا ظهر برم وقتی تعطیل شد اومد بیرون یهو ببینه منو؟

کجا نشون داده؟ پست قبلی گفتی به زور داره میره سربازی همین بغض نکن فکر میکنه داری التماس میکنی جدی ...

بنظرت اگر برم اونجا بی ارزش نمیشم؟

بی خبر برم یا خبر بدم؟

دیدمش سلام اینا کنم یا سری برم سر اصل مطلب

من انقد دوسش دارم وقتی میبینمش اصن همه چی یادم میره

از در نگرانی وارد شو  بگو نکنه مشکلی برات پیش اومده نمی‌خوای من بفهمم

مثلا چ مشکلی

صحیح و سالمه 

همین ۳ روز پیش تلفن زدم بهش گفت سرکارم

چند روز دیگه ام عقد کنون خواهرشه

اتفاقا خوش و خرمه

بنظرت اگر برم اونجا بی ارزش نمیشم؟ بی خبر برم یا خبر بدم؟ دیدمش سلام اینا کنم یا سری برم سر اصل مط ...

بستگی داره به پسره اگه آدم حسابیه و ارزششو داره و سواستفاده نمیکنه برو خب بالاخره چهار سال از عمرتو گذاشتی براش

ولی یه تایمی برو که خلوت باشه خودش باشه فقط 

اره بگو جواب ندادی نگران شدم 

بگو اینورا یه کاری داشتم گفتم یه سرم به تو بزنم ببینم کجایی چی شده

یه بهونه بیار الکی مثلا یه مغازه یا چیزی اگه اونورا هست بگو اونجا کار داشتم به تو هم سر زدم

2809