2777
2789
عنوان

بي احترامي مادر به داماز

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 39 پست

همسر من دوران عقد يكسال بيشتر اوقات پيش ما بود ولي مثل يه عضو خانواده باهاش برخورد ميكرديم و زندگي روزمره خودمونو داشتيم ما كلا اعتقاد داريم دامادو عروس عضو خانوادن و كلي هم بهمون خوش ميگذشت اگه همسر شما زياد خونتون مياد به نظر من شما وسواس بي جايي دارين چون ديگه مهمون نيست همين النشم كه ١٠سال از ازدواجمون گذشته براي خواهر برادرم عين برادره و برا مامان بابام عين پسرشون 

طفلک مادرت که نمیتونه هرشب چلوکباب و انواع خورشت بذاره! یکم درک کن. منم دوران عقدم ولی درست مدیریت میکنم که سوتفاهم پیش نیاد. کسی که زیاد بیاد یجورایی میشه یه فرد عادی خانواده و دیگه نمیشه توقع داشت هر روز هر روز براش سنگ تموم بذارن. اشتباه از سمت شماست عزیزم نه مادرت

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

به شوهرم گفتم كه بيا هفته اي يه بار من بيام خونه شما يه بارم تو بيا گفت ديگه الان نميشه ما ١ ساله عادت كرديم همش ٢ هفته شايدم كمتر مونده...

چرا فقط مامانم اينجوري شده؟ بابام هرروز احترامش بيشتر ميشه بهش

اينم بگم اكثر مواقع تو اين ١ سال خودم شام درست ميكردم بعضي وقتا كه درس داشتم يا دانشگاه بودم مادرم درست ميكرد

در ضمن شوهر منم از اون بخور بخوابا نيست...اينجارو مثل خونه خودش ميدونه... ميوه ميخره شيريني ميخره...مثلا شير يا هر چيزي كه لازم باشه و هر شب دست پر مياد خونه

مال ورفت وآمده زياده ان شاله عروسي كه كرديدرفت وآمدتو مديريت كن كه عزيزباشيد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
2804

از نظر مالي هيچ مشكلي نداريم...باورتون مييشه حتي تو كاراي خونه خودم كه داشتيم جهاز ميچيديم فقط ١ روز كمك كرد، گفت فيبروم دارم خونريزي ميكنم

2805
2801