2777
2789

حتی روزام بخواد دوساعت چرت بزنه بازم ادرار میکنه الان بیدار شد میبینم خیس کرده خودشو 

بردمش دکتر قرص برای شب ادراریش داده نمیدونم بدم بهش کسی نتیجه گرفته؟ گفت قرص ب ای افسردگی و شب ادراری هست 

عزیزم دختر شما سردی بدن داره روغن سیاهدانه هررررشب

بگیر بمال ب زیرشکمش کامل ماساژ بده 

هر صب ناشتا نصف قاشق غذاخوری عسل با سیاهدانه 

بده بخوره 

شب ادراریش قطع میشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالشه؟ 

چند سالگی از پوشک گرفتید؟ 

آیا بخاطر شب ادراری دعواش کردید؟ 

معمولا بچه هایی که زودتر از تایم آمادگی شون از پوشک با ضرب و زور گرفته میشن دچار شب ادراری میشن وبچه هایی که توی این پروسه دعوا میشن و خدایی نکرده کتک میخورن به شدت مستعد ترن

در اصل یه اشتباهی توی عملکرد والد هست که این اتفاق میفته 

و الان با قرص دادن اشتباه بعدی رو مرتکب میشید 

این قضیه روانی شده و شما باید کودک رو تحت نظر روانشناس بگذارید

من ی نسخه شنیدم که چند نفر ازش نتیجه دیدن میتونید امتحان کنید

برا ۱۰ شب فکر کنم ،هر شب حداقل سه گردو بزار رو شعله پخش کن بزار رو گاز با شعله خیلی خیلی کم که دم بکشه بده بخوره ، گفتن  خیلی خوب جواب داده

خواهش میکنم اذیتش نکن ، برا بعضی بچها طبیعیه دیر کنترل ادرارشون رو بدست میارن، ژنتیک کسی داشت ...

بخدا اگه اذیتش کردم هنوز مبخوام نفهمه که خودش خیس کرده ولی امروزدیگه خیلی اعصابم خراب شد یعنی اگه خوب نشه چی باورت میشه از بس ناراحتم دست و پام بی حس شده دعواشم کردم 

بخدا اگه اذیتش کردم هنوز مبخوام نفهمه که خودش خیس کرده ولی امروزدیگه خیلی اعصابم خراب شد یعنی اگه خو ...

از نظر پزشکی بررسی کن مشکلی نداشت بزار به مرور خودش خوب میشه، فقط گردو رو براش درست کن گرمی هست ، با روغن کنجد و سیاهدانه هم زیر شکمش هر شب ماساژ بده

اینو بدون بچه تو تنها نیست که اینطوره ، نه شما مقصرید نه بچه تون پس برا زیر پاش یه پتو بزار که بتونی مرتب بشوری برا زیر پتو هم حتما محافظ تشک از بیرون بخر بزار زیرش که تختش خیس نشه

این دوران میگذره .

من اطرافیان دیدم که تا ۲۰ ۱۲ سالگی این مشکل رو داشتن و ژنتیکی بوده و بعدش خودشون خوب شدن