2777
2789

من خودم خیلی خیلی جوش داشتم وحشت ناک الان خدارو هزار مرتبه شکر پوستم عالی شده آری از لک و یه دونه جوش🥰❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی طبع زیاد گرم باشه حرارت کبد میره بالا وقتی حرارت کبد بره بالا باعث جوش و همچنین لک مقاوم میشه جوری ک تا میخوای تلاش کنی لک جای جوش قبلی رو از بین ببری جوش جدید میزنی و همون مشکل همیشگی ادامه دار میشه

من همه راه هارو رفتم ب جز قرص خوردن.آره مثل شما منم شنیدم میگن قرص راکوتان عالیه پوستو آیینه میکنه و ...

ایقد صورتم پر از جوش و بد شده بود همه میگفتن برو دکتر ولی من ب شدت مخالف بودم از اینکه قرص بخورم واسه خاطر یه جوش

عرق کاسنی و شاهتره معجزه پوست من بوده و هست🥰🥰❤️❤️هورااا عاشق این دوتام ک منو ب آرزوم رسوندن...یه صورت ب دون جوش ک لک.شروع کردم هر روز صبح ناشتا ب خوردن عرق کاسنی.عرق شاهتره.و عرق خار مریم.از هر کدوم نصف استکان هر روز ب مدت چهل روز🥰🥰❤️جوشا از بین رفت ب همین راحتی طی مصرف هم متوجه میشین پوستتون چقد شفاف شده🥰🥹❤️لذتشو میبرین🌹🌹🙂

از اون  وقتی ک این ترکیبو مصرف کردم خیلی گذشته نزدیک ب یک ساله و جوشام برنگشته.اگ استفاده کردین و جواب گرفتین دعام میکنید؟🙏🙏🙏❤️