2777
2789
عنوان

زن داداشم جلو همه گفت اگر شوهرم مرد با پسردایی تون ازدواج میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2515 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی همه فکر و ذکر زندگیت شوهره😕☹️ هر کی باشه مهم نیس فقط شوهر باشه

حالا اون هیچی، وقتی شوهرت زنده است چرا چنین فکری باید بکنه؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

اشکال از زن داداشت نیست اشکال از توعه هنوز از شوک ازدواج دامادتون بیرون نیومدیما یه نفسی بکش

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

ببخشید عزیزم داداشت چه بی غیرته. باید دهنشو جر میداد میگفت بیا طلاقت بدم برو با هر عنتر دیگه ای خواستی ازدواج کن

میگفتی تو مردی ما از خاندان شما ابدا دختر نمیگیریم 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
2810