2777
2789

خودم نخوردم برادرشوهرم گفت از سایت ترک فت گرفته دو سال پیش تا به الان صورتش همون پر مونده و راضیه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوانه گندم بخور صورت‌ تپل میشه

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بدنش چطور ؟؟

نه همون جور مثل قبل مونده.

اون مخصوص چاقی صورت رو گفت خورده یه قرص دیگه هم داره برای چاقی بدن و صورته.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

نه همون جور مثل قبل مونده. اون مخصوص چاقی صورت رو گفت خورده یه قرص دیگه هم داره برای چاقی بدن و صور ...

خب عزیزم منم برای کل بدن میخواستم ولی اصلشو اورجینالشو نمیتونم پیدا کنم 

خب عزیزم منم برای کل بدن میخواستم ولی اصلشو اورجینالشو نمیتونم پیدا کنم 

همون سایت ترک فت انواع و اقسامشو داره.

بزنین میاره سایتشو.

اورجیناله دیگه مطمعنه سفارش بدم فیک نباشن بنظرتون 

آره اون که به من گفت همین سایت فقط اصلش رو داره و مطمین باش حتی چند بار ازش پرسیدم گفت مطمئنه خودش می دونه من چه قدر حساسم ولی با این وجود خودم تا به حال جرئت نکردم بخورم.

شیر خشک بزرگسالان و پودر جوانه ی گندم و سویق حکیم بانو و اینا رو هم اول امتحان کنین شاید نتیجه داد.

آره اون که به من گفت همین سایت فقط اصلش رو داره و مطمین باش حتی چند بار ازش پرسیدم گفت مطمئنه خودش م ...

مرسی عزیزم نه من فقط اینو میخوام اصلش و اورجینالش رو میتونید آیدیشون رو بدید به من برادر شوهرتون شوهرم باهاشون حرف بزنه درباره این مورد