2777
2789

اون ننه لنگ دراز سمت چپ از نظر قیافه و هیکل و لباس و شعور و فرهنگ و تربیت و هر چی به مامان عن..ترش رفته . لطفا هم گارد نگیرید الکی قضاوت نکنید اگه بدونید دوتایی با آدم چی کار میکنن تو ایم ۲۴ سال که عروسیمون بوده پدرمون رو در آورده زنداداش دیروز زنگ زده بود مامانم رو فحش بارون کرده بود که چرا روز دختر عکس یلدا ( اون یکی عروسیمون که خوبه ) رو گذاشتی تعریف کردی گفتی عزیزم عکس منو گذاشتی تعریف نکردی فقط تبریک کردی . ما همه کپ بودیم 😶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیبایی  و اعتماد به نفس زمانی واقعا به درد میخوره که کنارش شعورم  باشه نه ایشون

نه من کلان گفتم. کاری به حرفای اون کاربر ندارم. بنظرم نباید منتظر تایید دیگران برای زیبایی بود

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه من کلان گفتم. کاری به حرفای اون کاربر ندارم. بنظرم نباید منتظر تایید دیگران برای زیبایی بود

اونکه صددرصد اول هرکسی باید خودشو دوس داشته باشه..

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
همش از احساس حسادت و رقابت میاد کلن ۹۰ خانم‌ها تو زیبایی با هم رقابت می‌‌کنن که یه بخشیش از اعتماد ...

واقعا همینطوره

خیلی بده که انقد دست به تخریب همدیگه بزنیم فقط چون تحمل نداریم نقاط قوت و زیبایی دیگرانو ببینیم

خب دیگه کسی که خوشگله بایدم اعتماد بنفس داشته باشه👌🏻

زیبایی شاید در نگاہ اول توجہ رو جلب کنہ اما وقت ببینن فاقد اخلاقیات ھست باور کنین اون زیبایی ک ب چشم نمیاد ھیچ شاید ھم زشت دیدہ بشہ برای مثال سال اول دبیرستان صحبت از زیبایی شد یکی از بچہ ھا گفت فلانیم زیباس بعد از اون اکثر بچہ ھا(90درصد) میگفتن ن نیست در صورتی ک اون خانم زیبا بود اما ب علت اخلاقشون ب چشم نمی امدن

2810