2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 14944 بازدید | 51 پست
متاهل میدونه برای من محرزشده ولی میگه چرازناتوهم دارن؟همش مشکوکند میخوام فاش کنم زندگی 30 ساله اون زن خراب میشه نکنم دارم دق میکنم فکرمیکنم حق خودش میدون این لذتو داشته باشه
من در جهان یک دوست داشته ام و آن خودم بوده ام ! ناپلئون
به قول خواهرم میگه مردها تا گرفتارن و سرشون به قسط و وام ها و بدهی ها هست با زنشون خوبن همین که وضع مالیشون توپ شد و گرفتاری ها رو زن بیچاره تحمل کرد تازه سر و گوششون شروع به جنبیدن میکنه.
البته حالا اونهایی که ذاتا خراب نیستن تازه .
والا بعضی هاشون با این که نون خوردن ندارن همش دنبال این کثافت کاری ها هستن.
خدایا با هر نفس که می آید و می رود تو را شکر دوست دارم در هر نفس به یاد تو باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من که خیلی منو دوست داره .مطمئنم تا حالا به ذهنش هم همچین چیزهایی خطور نکرده .
ولی خودش میدونه اگر فقط بدونم همچین چیزی حتی از ذهنش هم اشتباها عبور کرده چه بلایی به سرش میارم.
وای بچه ها کلی خندیدم ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
دختر مامان مثل اینکه تو از من ترسناک تری .
من هم یک بار همسرم دو ساعت دیر اومد خانه . وقتی رسید باهاش دعوا کردم که کجا بودی چرا اینقدر دیر اومدی و ... اول هیچی نگفت دید من ول کن نیستم یک مرتبه از جیبش یک دستبند طلا در آورد گفت رفته بودم برات اینو بخرم . اونقدر شرمنده شدم که حد نداره چه حرفهایی به بیچاره زدم.
فکرمیکنم واسه سرگرمی این کارومیکنه.یه بارتهدیدآمیزدرمورد زنی که همچین شرایطی داشت واسش حرف زدم گفت صیغه مهم نیست فسخ میشه نگرانی نداره خیلی ازش بدم میاددلم به حال اون زن میسوزه زجرمیکشم دایم به شوخی به زنش میگه آزادی هرجابری ازتوخیرندیدیم شایدازدومی ببینیم زنی که باهاشه کارگرخونه هاس وکولی ولی زنه خودش خیلی باکلاس وباشخصیته
من در جهان یک دوست داشته ام و آن خودم بوده ام ! ناپلئون
2810