2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 14944 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنم اون هیچ وقت این کارو نمی کنه چون می دونه من روی حرفم هستم. می دونه من باهاش شوخی ندارم عمرو جونیمو گذاشتم دارم باهاش مثل آدم زندگی می کنم بعد اون بره پی خوشگذرونی و الواطی چون می دونه چه سرنوشتی در انتظارشه هیچ وقت این حماقت رو نمی کنه.
نه تاتا جان دستبند رو برای من خریده بود چون چند ماه پیش که رفته بودیم بیرون بهش یک دستبند نشون دادم گفتم واااای چقدر قشنگه اون هم بعد از چند ماه که پول دستش اومده بود رفته بود و برام خریده بود. همون دستبند بود.
ولی این کاری که همسر این خانم کرده مشکوکه . به نظر من نباید به روش می آورد و صبر می کرد فردا می رفت سراغ کیف و اگر نمی تونست بازش کنه زنگ می زد و شماره رمز رو می گرفت اگر نمی داد معلوم بود که کاسه ایی زیرنیم کاسه است . الان هم مشکوکه مشکوک .
سلام به همه خانمها
این چیزهائی که گفتین رو من به عنوان یک مرد قبول ندارم
یکی میگه من پدرش رو در میارم، یکی میگیه شوهرم مثل سگ از من میترسه
هیچکدوم از اینها نمیتونه درست باشه
خدا نکنه ، واقعاً خدا نکنه کسی گرفتار این مسائل بشه (چه زن و چه مرد) این چیزی نیست که بشود با زور بازو و اخم و دعوا و تفنگ و مسلسل با اون مبارزه کرد این فقط و فقط برمیگرده به تربیت خانوادگی هر کس
مردیکه به سراغ فواحش میره با خود اون زنها هیچ فرقی نمیکنه اینرو یک مرد بشما میگه و به شما خانمهای محترم هم توصیه میکنم زشتی این قضیه رو توی خونه هاتون با ایرادهای الکی و برای ناز کردن و اینکه ببینید عزیز هستید یا نه از بین نبرین
شک خودش یکی از مخربترین عوامل هست عزیزم شاید افسردگی بعد از زایمان داری و حساس شدی.. تا از چیزی مطمئن نشدی فکرتو مشغولش نکن و ضمنا دنبال قضیه رو نگیر که هی حرص بخوری اگه دوباره موردی دیدی اونوقت کنکاش کن شاید یه چیزی باشه که نخواد تو بدونی ولی نمیشه گفت حتما پای کس دیگه ای در میون هست!!!! تا حالا توی چند سال زندگیت نشده که نخواهی چیزی رو به شوهرت بگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! خوب شاید اونم یه چیزی رو پنهون میکنه ولی حتما که خلاف نمیکنه . الکی شک نکن.
امروز بعد از ظهر کیف را اورد و سرجایش گذاشت البته من اصلا باهاش حرف نمیزنم یعنی حرفی برای گفتن ندارم ما 5ساله که ازدواج کردیم به تمام اخلاق وخصوصیات هم اشنائیم هیچ وقت نشده چیزی را از هم پنهون کنیم فکر میکنم جای حرفی باقی نمونده باشه یعنی اون وقتی کیف را گذاشتم جلوش هیچی نداشت که بگه ... نمیدونم مامانم میگه شاید مربوط به کارش باشه و نمی خواد تو چیزی بفهمی ... ولی من این رفتار را که کنار بی اعتنائیش که میذارم بیشتر اذیتم میکنه ... همش دنبال یه چیزیه که سر منو گرم کنه یه چیزی یا کسی به جز خودش... من شاغلم و از ماه بعد باید برم سرکار بهش میگم دیگه نمیرم ولی اون قبول نمیکنه میگه تو از توی خونه موندن اینجوری شدی یعنی من فرق بین شوهر داشتن و همخونه داشتن را نمی فهمم؟؟؟؟؟؟
2810