2777
2789

دوستان سلام

عضو جدیدم..

اقا توی کلاسمون، چهار پنج نفر(اکیپ شر کلاسمون) با مشت زدن تو دیوار و دیوار کلاسمون سوراخ سوراخ شده

مدیر دیده بعد اومد تو کلاسمون گفته کار کی بوده و اونا نیومدن بگن کار ما بوده

بعد که مدیر رفت دیدم اونایی که گچ دیوار بالای سرشون مشت خورده توش دارن پچ پچ میکنن

گوش دادم ببینم چی میگن. دیدم یکیشون داره به اون یکی میگه بچه‌ها بیاین بریم بگیم کار ما بوده و اونا میگفتن نه نمیخواد بشین سر جات

خلاصه مدیر دوباره اومد تو کلاسمون و گفت میاین بگین کار کی بوده یا ازتون خسارت بگیرم . ؟

یکی دوتا از بچه‌هامون میدونستن کار کیه ولی نمیگفتن

بعد مدیر گفت پس ازتون 1 تومن(میلیون) پول میگیرم باید گچ دیوار و درست کنین و این حرفا

گفت نفری ۴۰ هزار تومن باید ببریم وگرنه نمیزارن امتحان بدیم

بعد رفتم به اونایی که گچ دیوار و خراب کردن گفتم مسئولیت کاری که کردین و قبول کنین و هزینه شو بدین

اوناهم از من بدشون میاد، واسه همین کلی بد و بیراه بهم گفتن

4۰ تومن واقعا چیزی نیست ولی ادم زورش میاد واسه کاری که نکرده خسارت بده

بهشون گفتم یا میرین پولشو میدین و اعتراف میکنین کار شما بوده یا میرم به مدیر میگم

اونام گفتن نه و وظیفه همه‌س و همه باید پول بدن

در صورتی که ما کاری نکردیم و همش تقصیر اون چهار پنج نفره

الان یک هفته‌س تو گل گیر کردیم و بین همه جنگ و دعوا راه افتاده. یکی میگه باید همه پول بدن تا بتونیم امتحان بدیم. یکی دیگه هم میگه تر و خشک نباید باهم بسوزن و خودتون برین خسارتشو بدین. و خطاکارا هم گردن نمیگیرن

لطفا بگین چیکار کنیم . ؟

چجوری راضیشون کنم خودشون خسارت بدن . ؟

اگه تا یکشنبه پول و ندیم به مدیر، نمیزاره امتحان بدیم و مردود میشیم

ما امسال دستگیر در شکست هیشکی پول نداد بعد عید خودشون درست کردن 😂✌🏻

البته گچ خب فرق می‌کنه 

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا ک مدیر نمیتونه و قدرت اینو نداره ک از امتحان کسی رو محروم کنه

این امتیاز رو نداره

بعدم اره واقعا پولی نیست اما پوله زوره

اونا باید تنبیه بشن

باید بری بگی از تو ک خوششون نمیاد پس چیزی عوض نمیشه

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

دخترای وحشی بی تربیت تا این حدود ندیده بودم 

اگر سال آخر هست با مدیر در میون بذار 

اگر نیست پول را بده تمام بشه بره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
به اولیا بگید

مدیرمون‌ بهمون گفت حتی اگه میخواین پاشین برین آموزش پرورش. من جام سِفته و تکون نمیخورم و نمیتونین منو پایین بکشین و مجبورین اون پول و بدین

خانوادمم میگن اگه کار تو بوده پول میدیم بهت ولی اگه تو دستی توش نداشتی بهت پول نمیدیم

واقعا هم من اصلا اون طرف کلاسم نمیرم چه برسه برم با مشت بزنم تو دیوار

ما امسال دستگیر در شکست هیشکی پول نداد بعد عید خودشون درست کردن 😂✌🏻 البته گچ خب فرق می‌کنه 

والا بخدا نمیدونم این بچه‌های ما چیکار میکنن

اخه یکی نیست بگه چیکار گچ دیوار دارین مگه مال خودتونه

ترم قبلم پرده رو زدن خراب کردن این چهار پنج نفر

رفتن یه آقاهه رو اوردن درستش کرد

2810