2777
2789

سلام مامانا و دوستان عزیز من یه دختر یک ساله دارم واقعا از دستش کلافه شدم موقع غذا خوردن کوفت میکنه غذارو بخاطرش نه صبحونه میخورم فقط ناهار و شام رو هم با دعوا  با شوهرم همش میاد وسط سفره تا حالا چندتا بشقاب و لیوان شکسته غذارو میپاشه قبل غذا میخوابونمش همین که سفره رو پشت میکنم انگار یکی بیدارش میکنه میز هم نداریم تو روروئک هم نمیمونه دعواش میکنیم اخم میکنیم اصلا نمی‌فهمه شوهرم بعضی وقتا میزنه پشت دستش ولی من با شوهرم دعوا میکنم میگم گناه داره به نظرتون واسه تربیتش از کی شروع کنیم ؟

اهواز شهر عشق ها

وااااتو دهنت میگی بچه ی ساله اون الان هیچ درکی نداره اوووووووج شلوغ کاریش

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بچس کارش خرابکاریه

به اقتضای سنش داره بازی میکنه

دختر من یکسال و هفت ماهشه همین کارا رو میکنه

یکم غذا میخوره یکم خرابکاری میکنه

هرچی دعواش کنی بدتر میشه

براش یه سفره جدا پهن کن بنشونش وسط سفره تو یه بشقاب یکم براش غذا بکش بشینه بازی کنه برا خودش سخت نگیر

عزیزم بچس کارش خرابکاریه به اقتضای سنش داره بازی میکنه دختر من یکسال و هفت ماهشه همین کارا رو میکن ...

اخه مادرشوهرم میگه بچه رو باید از الان تربیتش کنید یادش بدین فردا بزرگ بشه بدتر میشه 

اهواز شهر عشق ها

سلام 

عزیزم کاملا درکت میکنم و میفهممت منم پسرم یک سال و سه ماهشه یعنی موقع غذا خوردن نمیدونی که چکار نمیکنه هیچ کاری هم به غذا خوردن من نداره فقط تو بشقاب باباش دیگه من به باباش گاهی وقتا میگم برو بالا بشین تا دستش نرسه من پایین میشینم ماهم میز ناهار خوری نداریم ولی دیگه بچس نه هنوز حرف حالیشه نه کتک بچه رو هرچی بزنی بدتر میشه فقط میتونی آروم نوازشش کنی پیش خودت نگهش داری همینجوری که داری غذا میخوری بچت هم سرگرم کنی من کارم همینه یه سفره پلاستکی پهن میکنم که وقتی کثیف میکنه با دستمال پاک بشه و یه کاسه ماست یا هرچی داشته باشم میزارم جلوش هم بازی میکنه هم خودم غذا میخورم هم به بچم غذا میدم انقدرم سر سفره کثیف کاری میکنه هم لباساش کثیف میکنه هم سفره رو بعدش دیگه من لباساشو عوض میکنم دست و صورتشم میشورم سفره هم که پاک میکنم بچس دیگه الان هیچ درکی نداره از دو سال و نیم تا ۳ سالگی که یکم حالیش شد باید بهش تذکر بدی من به خاطر همین اصلا خونه کسی برای شام یا ناهار نمیرم چون میدونم بچم کوچیکه و موقع غذا خوردن کثیف کاری زیاد میکنه 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
اخه مادرشوهرم میگه بچه رو باید از الان تربیتش کنید یادش بدین فردا بزرگ بشه بدتر میشه 

خیلی ببخشید مادرشوهرت بیخود کرد

بچه‌است نه در همه موارد ولی درمورد غذا خوردنش و شیطنت‌های عادی نباید به بچه سخت گرفت

جایی که فرق بچه و آدم بالغ رو متوجه نمیشن اصلا نباید بری

من وقتی بچم ۹ ماهه بود با برادرشوهرمینا رفتیم مسافرت

جاریم مدااام تو تربیت بچه من دخالت میکرد

به احترامش هیچی نگفتم

وقتی برگشتیم گفتم من دیگه پام و جایی که زن داداشت هست نمیذارم انگار بچه ندیده هست خودش

و دیگه هم ندیدمش و جایی که هست نرفتم

سلام  عزیزم کاملا درکت میکنم و میفهممت منم پسرم یک سال و سه ماهشه یعنی موقع غذا خوردن نمیدونی ...

مرسی عزیزم از نظر مفیدت من هر چی به شوهرم اینا میگم میگن باید از الان تربیت بشه شوهرم سرش داد میکشه دخترمم محکم محکم سرشو میکوبه به زمین 

اهواز شهر عشق ها
خیلی ببخشید مادرشوهرت بیخود کرد بچه‌است نه در همه موارد ولی درمورد غذا خوردنش و شیطنت‌های عادی نبای ...

دقیقا منم خیلی ناراحت میشم از بچه یک ساله توقع دارن یه جا بشینه فقط از همه بدتر شوهرمه همیشه سر بچه جنگ داریم تو خونه

اهواز شهر عشق ها
دقیقا منم خیلی ناراحت میشم از بچه یک ساله توقع دارن یه جا بشینه فقط از همه بدتر شوهرمه همیشه سر بچه ...

اهمیت نده

با شوهرتم با آرامش صحبت کن براش توضیح بده بگو حداقل اجازه بده بشه دو سه سالش بعد توقع داشته باشید...

مرسی عزیزم از نظر مفیدت من هر چی به شوهرم اینا میگم میگن باید از الان تربیت بشه شوهرم سرش داد میکشه ...

وای بگو این بچه که چیزی حالیش نیست سرش داد میزنی بدتر عصبیش میکنی خودت ناهار شوهرتو جدا بزار که سر بچه داد نزنه منم وقتی میبینم پسرم افتاده تو غذای شوهرم بهش میگم تو پاشو بالا غذاتو بخور منم پایین سرگرمش میکنم نمیزارم داد بکشه سر بچه بعدشم جلو شوهرت به مادر شوهرتم گوشزد بکن که این بچه هنوز حالیش نیست موقعش که شد خودم بهتر بلدم تربیتش کنم 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن