2777
2789

در دسترس نیست 

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جواب نمیده یا در دسترس نیست

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

اگه همراه اوله چه خاموش چه دردسترس نبودن همینو میگه.

اگه ایرانسله در دسترس نیست قطعا. خاموش باشه میگه خاموشه.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
اگه همراه اوله چه خاموش چه دردسترس نبودن همینو میگه. اگه ایرانسله در دسترس نیست قطعا. خاموش باشه می ...

همراه اوله. مطمئنی عزیزم؟؟ خیلی مهمه بدونم. پس چرا وقتایی ک خاموشه میگن خاموشه

بعضی وقتا گوشی خودش خاموش بشه از بی باتر ی بودنم میگه در دسترس نیست بعضی گوشیای شیایومی هم بعضی وقتا الکی میگه در دسترس نیست انتنش می‌ره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بعضی وقتا گوشی خودش خاموش بشه از بی باتر ی بودنم میگه در دسترس نیست بعضی گوشیای شیایومی هم بعضی وقتا ...

این همراه اوله و سامسونگه و شارژ داره. نمیدونم خاموش کرده یا در دسترس نیست واقعا