2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاریک بود عکسه، سیا بود اصن هرچی چشممو درشت کردم فقط ابرو دستگیرم شد😂

الان دوباره نمیزاره؟؟اسی نمیزاری؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای...!
😂چرااااا؟

حجم عکسم زیاد بود بدون فیل تر با دوربین معمولی گرفته بودم 

دیدم لود نمیشه خواستم حجمشو کم کنم رفتم از اینستا یه حاله انداختم روش بعد سیو کردم که بتونم لود کنم اونو میگن که تاریک بود😂

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

مهربون ، حرف حرف خودت اگه لج کنی! صبر داشتی ولی کم شده صبرت! ( بازم صبر کن) غرور داری، خوش خنده ولی فکرت مشغول !! ساده و با صفا ... دل شکستن بلد نیستی ولی دلتو میشکنن !! ( هرکی تو رو بخواد بشناسه میشناسه .. قلب رئوف ، فکرو خیال نکن 🙃 موفق باشی دخترکم 🙂

حجم عکسم زیاد بود بدون فیل تر با دوربین معمولی گرفته بودم  دیدم لود نمیشه خواستم حجمشو کم کنم ...

خو الان دوباره بزار من ندیدم که🙁بوخودااا🥺

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای...!