2777
2789
عنوان

خانمايي که اول زندگيتون بد بوده بعد چندسال خوب شده، خواهرم ميگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 47 پست
اخه این چیزا اصلا قابل پیش بینی نیست زیاد. یعنی مثال سالی که نکوست... در موردش زیاد صدق نمیکنه. چون ...

خوب بقول دوستمون شايد ظاهرا طلاق نگرفته باشن ولي دعوا زياد دارن

ازدواج هندونه در بسته بود برای من سفید شد، خداجونم اگه تقاص گناهه به حق بنده های مقربت بقیشو ببخش، دیگه برای همه چیز به تو توکل میکنم، همه چیو سروسامون بده  تو میتونی

ببین بعضی خصلتها هست که به اول و آخر زندگی ربط نداره واقعا عقل سلیم هم میگه درست بشو نیستاا و غیر قابل تحمل اما به امید اینکه زوده قلق شو بدست میارم فاجعه آمیز تر اینکه بچه بیاد درست میشه و ،،، 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به خودت داره. 

من شوهرم اوایل خیلی عصبی بود سر هر مهمونی رفتن خیلی الکی بحث داشتیم دعوا خودشو میزد وحشتناک بود اصلا. ولی الان بعد پنج سال عالی شده. عالی یعنی خبری از هیچ کدوم رفتارای پرخاشگرانه اش نیست. اینم بخاطر اینه که باهم خواستیم که زندگیمون رو ادامه بدیم و دوست داشتیم همدیگه رو. و اینمه من واقعا باهاش لجبازی نکردم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام من خودم یکی از اوناییم که فکر میکردم زندگیم سرانجام نداره شیش ماه اول عقدم همش دعوا .اختلاف نظر جر و بحث جوری که آرزوم بود جدا شم ولی به خاطر شرایط موجود و سنتی خونواده ها نمیشد

اما به مرور و البته با گذشت های زیاد همسرم زندگیم شیرین شد والان ده سال از عروسی و دوازده سال از عقدمون میگذره و با وجود مشکلات و کم و کسریهای زندگی خودمو خوشبخت حس میکنم چون شوهرم واقعا خیلی شده مرد رویاهام 

نه قبول ندارم،من و همسرم دو مدل کاملا متفاوت بودیم،اون می گفت سیاه من میگفتم سفید،ولی الان خیلی خوبیم خداروشکر،طول کشید ولی شد،اولویت زندگیمون فقط خودمونیم نه کس دیگه

خوب بقول دوستمون شايد ظاهرا طلاق نگرفته باشن ولي دعوا زياد دارن

ما دیگه تو بطن زندگیشون نبودیم.

ولی زندگی خود من اوایل زیاد بالا و پایین داشت ولی الان خداروشکر بسیار روابط خوبه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

نمونش اشناي ما، بعد 4 سال عقد و دعوا رفتن سرزندگيشون بعدش يه بچه عقب افتاده، الان 15 ساله زندگي ميکنن ولي بدبختن فقط زنه از خواسته هاش ديت کشيده

ازدواج هندونه در بسته بود برای من سفید شد، خداجونم اگه تقاص گناهه به حق بنده های مقربت بقیشو ببخش، دیگه برای همه چیز به تو توکل میکنم، همه چیو سروسامون بده  تو میتونی

عقیده من اینه

اگه نتونی با یه مرد زندگی کنی هرچقدر هم اخلاقش بد باشه 

باهیچ کس دیگه هم نمیتونی

چون نمیشه هر سال همسر عوض کرد ولی میشه همه راه ها رو امتحان کرد

خدایا بابت همه چیز شکرت  
عقیده من اینه اگه نتونی با یه مرد زندگی کنی هرچقدر هم اخلاقش بد باشه  باهیچ کس دیگه هم نمیتون ...

احسنت

منم معتقدم ذات انسان همونه شاید یه مدت نقاب بزنه ولی باااز جوید روزگار وصل خویش

عزیزم ذات همه پاکه

بعداینکه به دنیامیایم خودمون‌انتخاب میکنیم که پاک بنونیم‌یا الوده شیم

همه هم میتونن تغییرکنن

اكثر زندگيا دوسال اول دچار بحران ميشن تا باهم به تفاهم برسيم و كنار اومدن با همو يادبگيريم زمان ميبره، درصد كمي از آدما از اول ازدواجشون خوشبختن و زندگي عالي دارن

اغلب زوج های جوون یکی دو سال اول زندگیشون دعوا مشاجره و خیلی مشکلات دارن چون کسی بهشون اموزش نداده چجوری زندگی کنن یا چجوری قلق هم رو پیدا کنن. اگر عاقل باشن کم کم راهش رو پیدا میکنن اگرم عاقل نباشن به یه زندگی لجبازانه و بچه گانه ادامه میدن و یه چند تا بچه هم میارن درگیر میکنن این وسط

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
نمونش اشناي ما، بعد 4 سال عقد و دعوا رفتن سرزندگيشون بعدش يه بچه عقب افتاده، الان 15 ساله زندگي ميکن ...

آفرین منظورم همین بود اینکه همش کوتاه بیای و خودتو فراموش کنی و همیشه چشم قربان گو باشی معنیش این نیست که طرف اصلاح شده و زندگی به اصطلاح بر وفق مراده

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
2810