2777
2789
عنوان

ولی خودمونیما هرچی فک میکنم میبینم پول همچیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 31 پست

نبودش ثطعا بدبختی میاره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ولی سلامتی تنها چیزی که با پول هم خریدنی نیست  اره پول خیلی خوبه زندگی رو برات قابل تحمل میکنه ...

الان انقد علم پیشرفت کرده ک تو میتونی کل بدنت بکوبی از نو بسازی راه حلش فقد و فقد پوله

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب عروسی رفتم  دختره اینقد قشنگ بود  ولی پسره زشت تر ماست تر ازش ندیده بودم... ولی پو ...

وای من دخترخاله مامانم تازگیا خواستگار رفته براش طرف انقد زشته نمیشه نگاش کرد

ولی ۴ تا کارخونه داره تا دلت بخاد ویلا و خونه داره و بهترین ماشین زیر پاشه

هنوز هیچی نشده کلی چیز براش خریده و مشخصه دختره عشق و حالشو میکنه

برا همینه میگم هرکسی دور عشقو خط کشیده و اولویتش فقد پوب بوده خوشبخته

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
بحث سلامتی  بیماری های لاعلاج  دیدی ک کرونا اومد چی شد  دور از جوون سرطان

اره دیگ اینارو نمیشه کاریش کرد🥲

درسته حال خوش از پول مهمتره ولی باید پول باشه که حال خوش باشه😋

گل گفتی

موافقم من مریضم نمیتونم برسم ب ازمایش و دوا و دکتر هر بار ی مریضی بهم اضافه میشه هر چی دکتر میرم تمومی نداره اگه پول داشتم الان غصه اینارو نداشتم راحت ب درمان و چیزای دیگه میرسیدم خدایا پول ک ندادی این بدن خراب و قیافه و هیکل داغون چی بود دادی بهم

ولی سلامتی تنها چیزی که با پول هم خریدنی نیست  اره پول خیلی خوبه زندگی رو برات قابل تحمل میکنه ...

در بعضی مواقع سلامتی هم خریدنیه اشناهای ما یه پسر جوون بود تومور مغزی داشت به چه بزرگی تمام پزشک های اینجا گفتن یه ماه بیشتر زنده نمیمونه حتی فوق تخصص ها همینو گفتن باباش خیلی پولدار بود بردش پروفسور های معروف خارجی عملش کردن صحیح و سالم برگشت به زندگیش اگه همین مشکل رو یه فقیر داشت همون یه ماه میتونست زنده بمونه 

❌لایک نکن❌           برای یک زندگی معمولی 🖤

آدم‌هایی که پول در نظرشون بزرگ و والا جلوه می‌کنه، از نظر اخلاقی افراد خطرناکی محسوب می‌شن.

میل به مال‌اندوزی در حد مستطیع بودن به امرار معاش منطقی و موجهه، فراتر از اون می‌شه دورریز  و تباه کردن عمر! 

وای من دخترخاله مامانم تازگیا خواستگار رفته براش طرف انقد زشته نمیشه نگاش کرد ولی ۴ تا کارخونه داره ...

ولی هنوزم با وجود دیدن این چیزا من میگم پول اونقدری ارزششو نداره که ادم تن به هرچیزی بده 

میدونم تفکرم اشتباهه ولی خب نمیتونم مثل بقیه باشم 

دیشب تنها کسی که از تعجب چشاش دوتا شد من بودم انگار و کلا مامانم اینا و دوستام مسخرم میکنن و میگن پول باشه بقیه چیزا دیده نمیشه 

ولی هنوزم با وجود دیدن این چیزا من میگم پول اونقدری ارزششو نداره که ادم تن به هرچیزی بده  میدو ...

ن افراط خوبه ن تفریط 

ن اینک ی نفر تنها ملاکش پول باشه ن اینک با بیپول و بی درامد ازدواج کنه و سختی بکشه 

همچی متناسبش خوبه مثلا کمی پولش کمتر و قیافش کمی بهتر 

در بعضی مواقع سلامتی هم خریدنیه اشناهای ما یه پسر جوون بود تومور مغزی داشت به چه بزرگی تمام پزشک های ...

پس چرا اینهمه ادم ک تو کرونا مردن نتونستن با پول جونشونو نجات بدن 

یکی فلج 

یکی کوره 

یکی لاله 

اینا به هیچ وجه درمان نداره هیچ جای دنیا 

بهت پیشنهاد میکنم فیلم من بعد از تو رو ببینی 

یا ۵ فوت فاصله 

اونوقت متوجه میشی بعضی چیزها با پول درست نمیشه