2777
2789

سلام عزیزا

مراقبتهای بعد سرکلاژ چجوریه،من خیلی دارم میترسم،اگ خدای نکرده اتفاقی بیفته من میمیرم😭

لطفا کمکم کنین 

اشتیاقی که 🥹💕 به دیدار تو دارد _//__\/_ دل  من ، دل من داند و من دانم و دل داند و من👣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه روز میشه سرکلاژ کردم درد شکم و درد توواژنم احساس میکنم ،دکترم گفته استراحت مطلق باید باشم ،ببخشین تکرر ادرار هم خیلی زیاد دارم،کسی هم ندارم کمکم باشه فقط شوهرم هس ک سرکار میره،خونه ک باشه همه کاری میکنه سرکار ک هس نمیدونم چیکار کنم الان پاشم غذا داغ کنم ضرر نداره؟

اشتیاقی که 🥹💕 به دیدار تو دارد _//__\/_ دل  من ، دل من داند و من دانم و دل داند و من👣
سه روز میشه سرکلاژ کردم درد شکم و درد توواژنم احساس میکنم ،دکترم گفته استراحت مطلق باید باشم ،ببخشین ...

بنظرمن فقط بخواب فقط جاتم بنداز دم سرویس بهداشتی فقط هم توالت فرنکی استفاده کن تاکیدمیکنم فقط

چقدرپایین

اره بخاطر همین بود ک سریع سرکلاژ کرد،قبل عمل سرکار هم میرفتم همه کاری هم میکردم،بچه همش تو مثانه ام بود ،شکمی طول سرویکسم معلوم نشد،سونو واژینال شدم مشخص شد سریع خابوندن برا عمل ،بنظرت تا 37 هفته دووم میارم ؟😭😭خیلی نگرانم

بنظرمن فقط بخواب فقط جاتم بنداز دم سرویس بهداشتی فقط هم توالت فرنکی استفاده کن تاکیدمیکنم فقط

فرنگی استفاده میکنم ،جایی ک خابیدم تا سرویس شاید ده قدم باشه ،ولی الان خیلی گشنمه دارم ضعف میکنم شوهرم سرکاره ،باید برم آشپزخونه چیزی بخورم😥

اول نگران نباشه خودش  سم .بسپاربه خدا.سوم امپول وشیافتم استفاده کن

دو هفته ای یه آمپول و هر شب شیاف و روزا هم قرص آزیترمایسین استفاده میکنم

فرنگی استفاده میکنم ،جایی ک خابیدم تا سرویس شاید ده قدم باشه ،ولی الان خیلی گشنمه دارم ضعف میکنم شوه ...

بایدبه شوهرت بگی صبح ها وسیله اماده کنه بزاره بالاسرت.الانم اروم ازجات پاشواب تودلت تکون نخوره اروهک راه برو

اول نگران نباشه خودش  سم .بسپاربه خدا.سوم امپول وشیافتم استفاده کن

دو هفته ای یه آمپول و هر شب شیاف و روزا هم قرص آزیترمایسین استفاده میکنم

2810