2777
2789
عنوان

سوختگی شدید پای نوزاد یک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این سوختگی که یه روزه پیش نیومده گلم بازش بذار 

الان بشدت درد داره

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

هربار بشور 

سودوکرم بزن

هیدروکورتیزون روزی ۳ بار تا ۳ روز 

اگه بتونی یکی دو روز پوشک نبندی عالیه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
چرا بهتره . من هر دو استفاده کردم . مولفیکس هم قیمت ش مناسب تره هم بزرکتره 

من پسرم مولفکیس ببندم اگه شل باشه شماره دو ش می‌هد همه لباسهاشو کثیف میکنه اگه محکم ببندم پوستش آسیب میبینه بهش نمیسازه

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

وایییییی عزیزم. پسر منم اینجوری شد دکتر پماد آلفا داد دو روزه خوب شد. و دلیلشم آلرژی به پروتئین گاوی بود. توی پوشکش رو حتما چک کن اگه رگه خونی دیدی پس آلرژیه و باید شیرخشکش رو عوض کنی

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
من پسرم مولفکیس ببندم اگه شل باشه شماره دو ش می‌هد همه لباسهاشو کثیف میکنه اگه محکم ببندم پوستش آسیب ...

نه شل ببند نه سفت. پره های دو طرف هم بده تو . بازم اگر بهش نمیسازع اینهمه پوشک عوضش کن‌.

گلم چیکار کردی با بچه؟؟؟!!!! هر بار شکمش کار می‌کنه باسنشو بشور با آب خالی. حتی جیش هم می‌کنه بشور بچه رو چون زخم شده جیش میسورونه. هر یک ساعت خواهشاً خواهشاً پوشک رو عوض کن. و یه کرم خارجی مخصوص نوزاد بهت میگم بخر یکم گرونه حدود یه تومن میشه. اماا آب رو آتیشه. این کرم رو بزنی سریع خوب می‌کنه. عکسش رو می‌فرستم. در ضمن اصلا با دستمال مرطوب بچه رو تمیز نکننننن. فقط آب‌ .‌‌ 

پوشک نکنی ۲ ۳ ساعت صبح و بعد از ظهر زود خوب میشه پوشک مولفیکس یا چیز دیگه معجزه نمیکنه منم در زمان نوزادی بچه ام اگه پاهاش یه کم قرمز میشه زیرشون یه مشما میزاشتم بدون پوشک میزاشتم فقط لباس میپوشیدم خیلی زود خوب میشد البته هیچ وقت اینطوری نشد 

لایک نکنید لطفأ