سلام دوستان نوزاد من یک ماهشه دو روز گلاب بروتون معدش شل ، کلا اب میاد یکمی توش مدفوع داره ، پاهاشم اینجوری شده پمادم زدم ، خواستم بپرسم کسی تجربه ای داره بهم بگه از چیه تا شنبه ببرمش دکتر ، خیلی بچه بیقرار ،درضمن شیر خشک میخوره و از اول همونو خورده پوشکشم مای بی بی .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
چرا بهتره . من هر دو استفاده کردم . مولفیکس هم قیمت ش مناسب تره هم بزرکتره
من پسرم مولفکیس ببندم اگه شل باشه شماره دو ش میهد همه لباسهاشو کثیف میکنه اگه محکم ببندم پوستش آسیب میبینه بهش نمیسازه
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
وایییییی عزیزم. پسر منم اینجوری شد دکتر پماد آلفا داد دو روزه خوب شد. و دلیلشم آلرژی به پروتئین گاوی بود. توی پوشکش رو حتما چک کن اگه رگه خونی دیدی پس آلرژیه و باید شیرخشکش رو عوض کنی
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
گلم چیکار کردی با بچه؟؟؟!!!! هر بار شکمش کار میکنه باسنشو بشور با آب خالی. حتی جیش هم میکنه بشور بچه رو چون زخم شده جیش میسورونه. هر یک ساعت خواهشاً خواهشاً پوشک رو عوض کن. و یه کرم خارجی مخصوص نوزاد بهت میگم بخر یکم گرونه حدود یه تومن میشه. اماا آب رو آتیشه. این کرم رو بزنی سریع خوب میکنه. عکسش رو میفرستم. در ضمن اصلا با دستمال مرطوب بچه رو تمیز نکننننن. فقط آب .
پوشک نکنی ۲ ۳ ساعت صبح و بعد از ظهر زود خوب میشه پوشک مولفیکس یا چیز دیگه معجزه نمیکنه منم در زمان نوزادی بچه ام اگه پاهاش یه کم قرمز میشه زیرشون یه مشما میزاشتم بدون پوشک میزاشتم فقط لباس میپوشیدم خیلی زود خوب میشد البته هیچ وقت اینطوری نشد