2777
2789

بخدا دلم میخواد یروز بشینم بایکی درد و دل کنم ولی هچکسو‌ندارم جز همسرم😔

فکر کنم این بی احترامی ها به همسرم فقط بخاطر اینه که پول نداره دستش خالیه

وضعیت مالیش از شوهر خواهرم بدتره😔

خانوادمم عقلشون تو چشمشونه

بمیرم براش خودشم شرمنده میشه بعضی شبا میفهمم اروم داره گریه میکنه منم بروی خودم نمیارم میگم غرورش نشکنه😔کاش معجزه شه

همسرمم این پیام رو ببینه ………….

تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                              کاربری قبلا دست دونفر بود اما الان فقط دست خودمه 😁🤚🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعیه؟

اگه واقعیه باید بگم خواهرت خیییییلی داره میسوزه 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

ببخشیدا ولی اسمشو نذار خواهر این ادم فقط یه وابستس که بویی از شعور و شخصیت نبرده

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

بگو حال ندارم همشو بخونم کم زر بزن

به اون چ آخه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!