2777
2789
عنوان

امروز ۲ بار سوره بقره خوندم +اتفاقات بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 34 پست
چه جالبببب برم سوره بقره بخونممم

منم😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دستورات رو هرروز انجام بده،تا آخر عمر ترک نکن هرروز ۴ قل ، آیه الکرسی ،وان یکاد سه مرتبه ...

سوره بقره یکی از سلاح های جنگ و نابودی اون موجودات و هرگونه دعا و سحر و جادو هست

موقع جنگ هم باید زره پوشید تا از حملات دشمن در امان بمانیم

به کمک این دستورالعمل ها، حصار درست میشه👆👆

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

رفیقم میگفت وقتی زیارت عاشورا میخونن براش اتفاقای بدمیفته

ولی بنظرمن ربطی نداره من این همه میخونم چیشد؟

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

برون ریزی هس

به نظرتون روزی ۳ بارش کنم چون میخوام قبل ۱ ماه تموم بشه

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم