2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 22 پست
ینی نرم فردا؟

میل با خودته عزیزم ولی من بودم نمیرفتم ۷ ساله ازدواج کردم اولش چند ماه دوست‌ بودیم برای آشنایی البته حدود ۴ ماه فقط خیلی هیلی رو این چیزا حساس بودم و برای خودمو وقتم ارزش قاعل بودم چون خودمم شاغل بودم اگه امرو فردا میکرد همسرم یا مثلا میگفت جایی گیرم با تاخیر میام یه جوری که مولا نشون ندم حالا خیلی دلخورم با احترام میگفتم باشه عزیزم شما راحت باش ختما مشکلی هست دیگه بهکارت برس ولی من چون فلان برنامه رو دارم یا مثلا چون باید برگردم‌خونه به کارام برسم دیگه قرار امروز رو کنسل کنیم بزاریم وقت دیگه… یکی دوبار این رفتار رو دید ازم دیگه بجز موارد خیلی خیلی ضروری تاخیر و کنسلی نداشت تازه اگه پیش میومد هم زنگ میزد کلی توضیح میداد و عذر خواهی میکرد بیچاره 😄 خواستم بگم خودمون ارزش خودمون توی رابطه رو مشهص میکنیم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
ولی اونی که الان اوله کاری تایمش رو برات هالی نمیکنه و الویتش چیزای دیگه ست حای فکر داره حتما دلیله ...

الان پیام دادم.گفتم میشه دلیل موکول کردن به فردا رو بگین.

گفت برا اینکه یه تنوعی شه.اکثرا شب همو دیدیم.

گفتم مرسی میخواستم دلیلش رو بدونم

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین💫🌹مرسی مهربونا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
میل با خودته عزیزم ولی من بودم نمیرفتم ۷ ساله ازدواج کردم اولش چند ماه دوست‌ بودیم برای آشنایی البته ...

خب من فردا رو قبول کردم.

شب پیام بدم بگم چی که ناراحت نشه؟

اخه دفعه اوله که اینجوری شد.

دفعه پیش از صبح تا شب سر کار بود ولی بازم اومد ببینیم همو

الان برو خوسگلم

با روی خوش و رفتار آروم و متین اصلا هم اولش به روی خودت نیار و بزار بهتون خوش بگذره ولی وقت خداحافظی بهش بگو لطفا اگه پیش اومد خواستی کنیل کنی یا قرارمون رو جابجا کنی قبلش با هم مسورت کنیم چون من گاهی رو حساب قراری که با شما دارم برنامه های دیگه ایی که دارمو میچینم اینجوری هم برنامه های من بهم میریزه هم ممکنه نتونم بیام دیدنتون واسه همین گفتم یه جوری که ناراحت نشه ولی بدونه برای خودتو وقتت ارزش قاعلی و خیلی طالب رابطه نیستی

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
الان برو خوسگلم با روی خوش و رفتار آروم و متین اصلا هم اولش به روی خودت نیار و بزار بهتون خوش بگذره ...

مرسی عزیزم چشم🥰

2804