2777
2789
عنوان

زردآلو اومده تو بازار؟

142 بازدید | 19 پست

اینجا ما هنوز پیداش نشده تو بازار دلم لک زده...اگه اومده کیلویی چنده؟؟

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

من هوس گیلاس و آلبالو کردم دیروز آلبالو تو بازار دیدم ولی گیلاس و زردآلو نیومده فعلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من هوس گیلاس و آلبالو کردم دیروز آلبالو تو بازار دیدم ولی گیلاس و زردآلو نیومده فعلا

گیلاس یکی از بچه گفت اومده  آلبالو هم خوبه ولی زردآلو یه چیز دیگس

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
2804
اومده 

کجای شما ؟قیمتش چقدره

بله سمت ما اومده کیلو50تومن

الیبیایی چقدر خوب اینجا ما بیاد کیلویی صدخورده میدن

یادش بخیر ما خونه حیاط دار داشتیم یک درخت زردآلو داشت این موقع تمامش رسیده بود 😍 

الان نیستین تو اون خونه؟

من دیروز دیدم اما از اینایی بود که اصلا آبدار نیست

حتما همونایی که کوچلوان

2805

نیومده هنوز.پارسال از کیلویی ۱۲۰ اومد البته ازون زردالو شاهانه ها بود.من زیاد دوست ندارم

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
2801