2777
2789
عنوان

سلام خانومای متاهل میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجری بهترشه تو سه چهارسال همه سختیاشو میکشه تموم میشه نه اینکه س سال درگیر یکیش باشهه دوباره ی مدت ...

اره ولی بچه ی یه سالشه هنوز مراقبت میخاد ولی سه سال دیگه عقلش یه کم به بعضی چیزا میرسه .

2803
اره ولی بچه ی یه سالشه هنوز مراقبت میخاد ولی سه سال دیگه عقلش یه کم به بعضی چیزا میرسه .

الان یک سالشه تا بخوای اقدام کنی و باردار شی و به دنیا بیاد همون دوسال و نیم سه سالهش دیگه

2804
جواب نمیده اصلا ک

چرا؟! 

شما سوال پرسیدی ازشون؟! 

البته مطبش تهرانه 

اگه تهران هستین میتونین حضوری برین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چرا؟!  شما سوال پرسیدی ازشون؟!  البته مطبش تهرانه  اگه تهران هستین میتونین حضوری ب ...

اوایل کرج بود الان رفته تهران

ن‌نهران نیستم و پیجش ادمین جواب میده تازه جواب سوال رو نمیده ک من‌نیخواستم وقت بگیرم پیامک دادم بعد دوروز ج داد گفت وقت نداریم