2777
2789
عنوان

خیلیییی عصبانی ناراحتم

84 بازدید | 11 پست

ما دانشجوییم ی کار عملی کلاسی داشتیم شش نفر ی گروه شدیم همکلاسم یبار با خنده گفت چرا کار نمیکنی گفتم ک خب دارم انجام میدم بار بعد دوباره گفت چرا بیکار نشستی ؟ گفتم تو کارای من شمردی ک میگی بیکار؟ بعدم گفتم بچها خسته نباشید دفعه  بعد بهم دیگ گیر ندیم ! اما خب مدام دارم حرص میخورم تو کروه شش نفرمون بنویسم کسی دفعه بد کار کردن یا نکردن بقیه رو نشماره و تذکر بده چون ب کسی ربطی نداره! دوست دارم بنویسم از یطرفم میگم بقیه همگروهیا خوشحال نشن ک‌ بحث پبش اومده چون کاملا همه در جریان نیستن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بنظرم تو‌هون لحظه باید با صدای رسا تو‌جمع جپابشو میدادی که منظورت از کار کردن و یا نکردن چیه و جوابشو رسا و بلند تو جمع میداد حتی اگر اون یواشکی بهت تیکه انداخته بود اینحوری بقیه هم کتر دستشون میومد که باهات کاری نداشته باشن 

بنظرم تو‌هون لحظه باید با صدای رسا تو‌جمع جپابشو میدادی که منظورت از کار کردن و یا نکردن چیه و جوابش ...

اره راست میگی ایجور مواقع استرس میگیرم! حالا چکار کنم حرصم در اومده! 

2804
چرا

اول اینکه اون سکوت نمیکنه و جوابت میده بعد دعوا میشه .

دوم اینکه بین اعضای گروه دو دستگی پیش میاد و دیگه نمیتونید کار گروهی ادامه بدید .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
پس حرص بخورم ؟ چکار کنم ک حرص نخورم؟ 🥲🥲🥲

فقط باید شل کنی ، یه دفتر بردار هروقت عصبی هستی هرچی تو دلته رو توش بنویس ، فحش و درد و دل و کتک و کاری و ... خالی میشی . 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
2805