2777
2789
عنوان

شوهرم یک ماشین ریش تراش خریده قیمتش دروغ میگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 82 پست
منم‌مخالف خرجای اینجوری ام  ولی مگه تو مغز پوک شوهر من میره؟؟؟؟ چند روز پیشم یه ماشین کوچولو ...

وای واقعا همه مردا همینن بخدا ما الکی حرص میخوریم.شوهر من در حدی ولخرجی میکررد که یوقتایی گیر 10هزار بودیم بعد اصلا حواسش به جیبش نیست من گاهی پول برمیدارم یا مثلا یه وسیله 100تومنی رو 200میگم پول جمع میکنم به وقت نیاز بهش میدم با این شیوه یکم خودشم حسابگر شده اگه پولدارین گیر نده بزار خرج کنه اما اوصاعتون مثل ماست این کارو انجام بده 

ماعید قشم بودیم همسرم ۳۵ میلیون داد یه تلسکوپ خرید که هنوز از کارتنش بیرون نیاورده....دوستامون که همرامون بودن مدام میگفت چرا میزاری ازین خرجا کنه و ازین حرفای خانومای اینجا!!! من خونسرد گفتم واسه پولش زحمت میکشه اگه چیزی حالشو خوب میکنه چرا نخره؟ و واقعا باورم همینه...اگه گاهی نتونن از پولی که شبانه روز واسش رنج میکشن یه چیزی واسه دلشون بخرن پس اون پول به چه درد میخوره؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای واقعا همه مردا همینن بخدا ما الکی حرص میخوریم.شوهر من در حدی ولخرجی میکررد که یوقتایی گیر 10هزار ...

همش دوست داره بره رستوران و..... والله با این خرجا دریا

هم باشه خشک میشه .... 

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🤍

ماعید قشم بودیم همسرم ۳۵ میلیون داد یه تلسکوپ خرید که هنوز از کارتنش بیرون نیاورده....دوستامون که هم ...

بعععله حرف شما درست گاهی باید از این خرجا کرد یه جور تشویق خودمون به حساب میاد ولی نه همیشه.......

الان شوهر من عشق موتور ده تا هم داشته باشه سیر نمیشه

ولش کنی شب به شب موتوراشو بغل می گیره میخوابه....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🤍

2803
مردونگی دیگه چیه؟ هرکس باید خودش مراقب باشه نره زیر سوال . استاتر میگه ثروتمند نیستند‌. بنظرم شوهرش ...

باشه من جنسیت زدم ولی هرکسی میتونه برای پولی ک داره تصمیم بگیره ی نگا ب تاپیکهای اسی بکن

باشه من جنسیت زدم ولی هرکسی میتونه برای پولی ک داره تصمیم بگیره ی نگا ب تاپیکهای اسی بکن

نگاه کردم یکم عجیبه راست میگی . ولی بازم بهرحال زندگی مشترکه .ظاهرا هردو خیلی لجبازن

لطفا لایک نکن .ریپلای هم نکن وقتی برای تو چیزی ننوشتم !
نگاه کردم یکم عجیبه راست میگی . ولی بازم بهرحال زندگی مشترکه .ظاهرا هردو خیلی لجبازن

بعضی وقتا ممکنه حق با ما باشه‌ولی برای اینکه زندکی‌پیش بره باید کوتا اومد دیگه 

2804