2777
2789
عنوان

خواهرم دوقلو حامله ست ، هردو دخترن ، میخواد اسمشونو بذاره هستی و همتا

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 186 پست

من می خوام بذارم نیل و نلین خوبه؟؟

ملورین و ملودی هم این جا گفتن برای دوقلو دختر.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید....😍////////////////////.                                                                                       دوست عزیز اگه با نظر من مخالفی و قصد توجیه داری به خودت زحمت نده عزیزم و بیخودی انگشتات رو خسته نکن برای تایپ کردن،،نه من نظرم عوض میشه نه تو😜😜من آدم انتقاد پذیریم،،نظرات مخالف خودمم می خونم اما به شرطی که قصد تحمیل نداشته باشی در اون صورت جواب نمیدم خیلی راحت رد میشم ازش🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
من می خوام بذارم نیل و نلین خوبه؟؟ ملورین و ملودی هم این جا گفتن برای دوقلو دختر.

دوتاش سخته و تو دهن نمیچرخه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
2804
2805
دوتاش سخته و تو دهن نمیچرخه

عه کدوم؟؟

نیل که آنچنان سخت نیست باز نلین یه کم سخت تره.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید....😍////////////////////.                                                                                       دوست عزیز اگه با نظر من مخالفی و قصد توجیه داری به خودت زحمت نده عزیزم و بیخودی انگشتات رو خسته نکن برای تایپ کردن،،نه من نظرم عوض میشه نه تو😜😜من آدم انتقاد پذیریم،،نظرات مخالف خودمم می خونم اما به شرطی که قصد تحمیل نداشته باشی در اون صورت جواب نمیدم خیلی راحت رد میشم ازش🥰🥰
2801