2777
2789
عنوان

خواهرم دوقلو حامله ست ، هردو دخترن ، میخواد اسمشونو بذاره هستی و همتا

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 186 پست
یکی از فامیلای ماهم دوتا دختر داره اسمشون هستی و همتاس

دوقلو هستن ؟؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلارام هم قدیمه دوست من ۳۳ سالشه اسمش دلارامه

اووو عزیز من مگه به اینه خیلی از اسمای الان قدیم بودن مهم لفظش و جدید بودنش برای این نسله وگرنه الان اسم فرهان مد شده آنوقت دایی من ۶۰سالشه اسم فرهانه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
2803
عزیزم بنظر شما هانا چطور ه  حنا و هانا

عزیزم باید ببینی چی به دلت میشینه وقتی صداش میکنی به دلت میشینه یا نه؟ من خودم فکر میکردم نینیم دختره اسم هانا و رزا و نهال و آیسو انتخاب کرده بودم

هر اسمی قشنگه ولی نباید دنبال جدید و مد بودنش بود خوش آوا و لطافت و خوش معناییش از همه مهم تره بذار لیست اسمای منتخبم رو برات بفرستم 😁

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اووو عزیز من مگه به اینه خیلی از اسمای الان قدیم بودن مهم لفظش و جدید بودنش برای این نسله وگرنه الان ...

عه چه اسم باکلاسی داره داییت

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
2804
الارا و دلارا الارا و تیارا رستا و همتا ترنم و تبسم

اسم خودت دلاراس ؟

2805
2801