2777
2789
عنوان

چه جوري خيانت همسر يادمون بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 29 پست
من ۵ ماه فهمیدم دقیقا به همین دلیل می خوام جدا بشم روحیات خودمو میشناسم میدونم اگه بمونم دق می کنم‌ ...

من شدم مرده ی متحرک 

بچه دارم سخته بخام جدا بشم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم داغونم کرد ۶ سال شد ولی برام تازس  از خودم متنفر شدم نه به خودم میرسم نه هدفی دارم نه مهار ...

من خيلي افسرده شدم 

تو عقد دستم به ارايش نميرفت ، خيلي اذيت شدم 

هنوزم يادم نرفته گاهي تو ذهنم مياد .. مثله خوره روحمو ميخوره 

دعا ميكنم همسرم هم درد منو بكشه.. 

2803
من خيلي افسرده شدم  تو عقد دستم به ارايش نميرفت ، خيلي اذيت شدم  هنوزم يادم نرفته گاهي ت ...

سرزنش کردن درست نیست 

ولی دختر جان چرا همون موقع تمومش نکردی؟؟؟؟؟؟

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🤍

وقتی عقیده کثیفش اینه نباید باهاش ازدواج میکردی یازم تکرار میکنه

جسارت نداشتم پدرم همون موقع سكته مغزي كرد خانواده درگير پدرم بودن .. خودم هم نتونستم طلاق بگيرم با اينكه از لحاظ مالي مستقل بودم و بعد عروسي موقعيت شغليم از دستم رفت الان هيچي ندارم نه روحيه و نه اعتماد به نفس 

سرزنش کردن درست نیست  ولی دختر جان چرا همون موقع تمومش نکردی؟؟؟؟؟؟

نتونستم هم خودم جسارت نداشتم هم مشكلات خانوادم زياد بود بابام ٤٠ روز تو كما بود ، برگشت يكسال و ٤ ماه رو تخت بود بعد هم فوت شد تو ٦٠ سالگي 

2804
جسارت نداشتم پدرم همون موقع سكته مغزي كرد خانواده درگير پدرم بودن .. خودم هم نتونستم طلاق بگيرم با ا ...

یه ختم بردار به نیت درست شدن زندگیت. داخل نی نی سایت خیلیا تجربشونو گفتن. با توکل به خدا و ائمه همه چی درست میشه ایشالله. بخون بری سرکار پولدار شی.جدا بشی با یه ادم خوب ازدواج کنی 

نتونستم هم خودم جسارت نداشتم هم مشكلات خانوادم زياد بود بابام ٤٠ روز تو كما بود ، برگشت يكسال و ٤ ما ...

عزیزم متاسفم😔خدارحمتش کنه 

شوهرت الان رفتارش چطوره باهات؟

عزیزم متاسفم😔خدارحمتش کنه  شوهرت الان رفتارش چطوره باهات؟

معمولي 

نه صميمي و گرميم و نه سرد 

صحبت ميكنيم و معمولي هستيم 

رمانتيك و خيلي گرم نبوديم و نيستيم 

كلا هم از عقد سرد مزاجه رابطه زيادي نداشتيم و نداريم 

2805
معمولي  نه صميمي و گرميم و نه سرد  صحبت ميكنيم و معمولي هستيم  رمانتيك و خيلي گرم ...

ای بابا🥲هیچ وقت سعی کردی رابطه تون گرم تر کنی؟

خوب بشین با هم؟

2801